Trump declară că niciun acord nu a fost încheiat cu democraţii pentru a extinde DACA

Cristina Radu
Internaţional / 14 septembrie 2017

Trump declară că niciun acord nu a fost încheiat cu democraţii pentru a extinde DACA

Preşedintele Donald Trump a subliniat că nu a existat nicio înţelegere cu democraţii ca să extindă protecţia pentru supra-numiţii "Dreamers". Donald Trump a pledat însă în faţa liderilor Congresului pentru a ajunge la un acord. Miliardarul american a promis că va continua discuţia în legătură cu peretele de frontieră "mai târziu", potrivit NBC News.

Trump a scris într-un post pe Tweeter: "Nicio înţelegere nu a fost făcută noaptea trecută vizând DACA. Securitatea masivă a frontierei ar trebui să fie convenită în schimbul consimţământului. Va fi supus la vot". Acesta a spus: "Zidul, care este deja în construcţie sub forma unei noi renovări a gardurilor vechi existente, va continua să fie construit".

Trump a declarat despre DACA: "Vrea cineva cu adevarat să arunce tineri buni, educaţi şi împliniţi, care au slujba, unii servind în armată? Au fost în ţara noastră de mulţi ani fără vina lor - aduşi de părinţi la o vârsta fragedă. Plus securitatea mare de frontieră ". Întrebat de un reporter dacă susţine amnistierea, Trump a spus: "DACA, cuvântul este DACA".

Trump nu a negat rapoartele că susţine o înţelegere vizând DACA care nu include zidul.

Trump a adăugat că liderul majorităţii din Senat, Mitch McConnell şi purtătorul de cuvânt Paul Ryan a susţinut planul. Doi colaboratori ai lui Ryan au transmis pentru NBC News că purtătorul de cuvânt nu a vorbit cu Trump fiindcă preşedintele a avut o întrevedere ieri cu liderul minorităţilor în Senat, Chuck Schumer şi cel al minorităţilor naţionale, Nancy Pelosi.

În urma întrevederii cu Trump, Pelosi şi Schumer au transmis că au ajuns la o înţelegere cu preşedintele "pentru a consacra rapid protecţia DACA şi pentru a elabora un pachet de securitate a frontierelor, excluzând zidul, ceea ce este acceptabil pentru ambele părţi".

Trump a spus că "zidul va veni mai târziu" şi că liderii republicani ai Congresului au fost "la bord" cu discuţiile. Acesta a spus vizavi de planul său de a construi un zid de-a lungul graniţei cu Mexicul: "Zidul va fi construit, va fi finantat un pic mai tarziu". El a afirmat în timp ce pleca să vadă paguba uraganului din Florida: "Lucrăm la un plan, vom vedea cum funcţionează. Vom obţine o securitate masivă a frontierei ca parte a acestui lucru".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb