Tsargrad.tv: Mesaj dur de la şeful Pentagonului ridică semne de întrebare asupra viitorului Ucrainei în conflictul cu Rusia

A.F.
Politică / 26 noiembrie 2023

liderul Pentagonului, Lloyd Austin

liderul Pentagonului, Lloyd Austin

Site-ul rusesc tsargrad.tv susţine că într-o dezvăluire surprinzătoare, liderul Pentagonului, Lloyd Austin, aduce veşti sumbre pentru Ucraina şi să pună sub semnul întrebării speranţele preşedintelui Zelensky şi ale susţinătorilor săi occidentali.

Oficial, Lloyd Austin a comunicat că a sosit la Kiev cu un "mesaj important": că SUA vor continua să susţină Ucraina "în lupta sa pentru libertate" împotriva Rusiei. Atât în prezent, cât şi în viitor, dar cu toate acestea, în realitate, lui Zelensky îi va fi necesar să explice de ce miliardele "investite" de SUA în conflict nu au dus la rezultate, menţionează sursa.

Şeful Pentagonului a avertizat imediat Kievul - să nu aştepte minuni pentru că America nu dispune de arme care să devină "bagheta magică" pentru armata ucraineană, potrivit tsargrad.tv.

Lloyd Austin a adăugat, menţioneaza site-ul rusesc tsargrad.tv, că succesul şi rezultatele Forţelor Armate Ucrainene pot fi obţinute pe câmpul de luptă doar dacă diferitele tipuri de echipamente furnizate de ţările occidentale sunt utilizate corect.

Potrivit declaraţiilor lui Andrei Marochko, fost sublocotenent al Miliţiei Populare a Republicii Populare Lugansk şi expert militar, "utilizarea prelungită şi intensivă a echipamentelor şi tehnicilor militare furnizate de Vest, precum şi întreţinerea tehnică necorespunzătoare, au condus la faptul că multe vehicule blindate şi piese de artilerie au început să se defecteze", aşadar, acum Zelensky este pus în situaţia de a reflecta asupra unei capitulări complete şi necondiţionate, precizează sursa rusească.

Nu va exista un acord de pace între Rusia şi Ucraina, crede fostul agent american de informaţii Scott Ritter şi în opinia sa, susţine site-ul rusesc tsargrad.tv, Kievul va semna capitularea, iar Kievul a ratat şansa negocierilor, iar acum Moscova ar putea să nu propună, ci să impună propriile condiţii.

Potrivit lui Ritter, cel mai probabil, Ucrainei i se va oferi şansa să se aşeze la masa negocierilor şi să semneze un document pregătit de Rusia, în care vor fi expuse cerinţele acesteia, mai menţionează sursa rusească.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. O aiureala . Capitularea Ucrainei . ca un intreg ,devine accesibila rusilor doar in momentul in care intrega Ucraina este cucerita .Capitularea nu este partiala .Ocuparea Kievului poate duce la capitulare dar asta nu acopera decizia tuturor regiunilor din Ucraina .Zelenski nu poate capitula el devenind in acel moment nonreprezentativ si inascultabil pentru intreaga Ucraina .Rusii se confrunta si ei cu probelema mai sus specificata mai ales acum cind Germania nu le mai ofera pise de schimb si nici rtehnologie ce ar permite rusilor inlocuirea componentelor civile si militare .Practic rusii nu au cu ce inlocui echipamentele .Putem vorbi despre capitularea Ucrainei doar in momentul in care rusii cuceresc Kievul si nici atunci nu va fi sigur .Textul prezentat noua spre dezbatere este o gluma .

    1. si intre timp te-ai trezit sub pat . 

      Rusia va cuceri Kievul, sanctiunile nu au efect, totul merge conform planului, stim, stim

      Nici in Rusia nu mai ajung tancurile rusesti, daramite la Bucuresti.

      Bine ca au ajuns la Kiev in 3 zile... tractate si bune de topit.  

      Nu s-a trezit ca l-a zombificat putin.

    Care e mesajul dur de la Pentagon? Recunosc ca nu inteleg ce doreste sa transmita acest articol.

    Adica, daca ar fi folosite 'corect' , echipamentele militare nu s-ar mai defecta?  

    Mujicii sunt in colaps economic si militar si transmit pe toate caile mesaje subliminale de incheiere a conflictului dar atentie, sa para ca vina din partea Ucrainei:-)...Nu vedeti ca toate apelurile de "incetare a conflictului" vin din partea Turciei, Hungaristanului, tarilor Africane, nu stiu ce "fost sublocotenet al Militiei Populare a Republicii Populare Lugansk (sic)":-) dar nimic din mujicia. Cand cel mai simplu ar fi, daca se doreste pacea cu adevarat, sa se retraga mujicii inapoi in mujicia:-)...winter is coming si mujicii iarasi dorm afara sub cerul instelat:-)...au ocazia sa gandeasca "la rece":-)

    1. Regizorul american Oliver Stone: afirma in interviul oferit ptr. MovieWeb din USA,ca prin conflictul militar din Ucraina, USA vrea sa puna mana pe resursele naturale uriase a Rusiei.

      SUA este primul producator mondial de petrol:-)...nu au nevoie de "resursele naturale uriase ale mujiciei". Daca erau interesati de petrol erau calare pe Venezuela care are cele mai mari rezerve, si saracii sunt vai de mama lor:-)

      Tara Rezerve procent 

      --------------------- ------------------------------ ----- 

      1Venezuela 299,953,000,000 18.2% 

      2 Saudi Arabia 266,578,000,000 16.2% 

      3 Canada 170,863,000,000 10.4% 

      4 Iran 157,530,000,000 9.5% 

      5 Iraq 143,069,000,000 8.7% 

      6 Kuwa it 101,500,000,000 6.1% 

      7 United Arab Emirates 97,800,000,000 5.9%

      8 Russia 80,000,000,000 4.8%  

    Dar ce este tsargrad.tv,?

    O televiziune rusa cunoscuta pentru pozitia ei proKremlin.

    M-am lamurit 

    Cinismul american nu are limite.

    După ce Victoria Nuland și-a vârât codita acum 10 ani contribuind din plin la "primăvara" ucraineană pentru unii sau lovitura de stat pentru alții, după ce au asmuțit, încurajat și ajutat naționaliștii ucraineni să mârâie la urs, acum se vor lepăda de ei și se vor spăla pe mâini ca Pilat din Pont. 

    Factura de plată pentru "serviciile" lamentabile prestate de Ucraina în contul americanilor este scadenta. 

    Zele a ajuns la vorba lui Băsescu care îi spunea lui Năstase prin 2004: Nici nu știi cât de mic începi să fii:) 

    E posibil ca prin primăvară să asistăm la o răsturnare spectaculoasă, ușa istoriei urmând a fi trântita în nasul eroului Zele. 

    Zic și eu, nu dau cu parul. 

    Adoratorii lui vor rămâne neconsolati și cu lacrimi în ochi, dar o veste bună: Va fi în continuare președintele galaxiei :) 

    Putin și încălzirea globală o să fie de vină :)

    1. Colonelul Douglas Macgregor ,fost consilier la Pentagon:

      Ucraina si aliatii NATO au pierdut deja razboiul cu Rusia.

      Sa le spuna si lor cineva ca ei n-au aflat ca mujicii deja sarbatoresc incheierea "operatiunii militare speciale":-)...Grabiti-va sa le spuneti ca altfel in primavara activeaza si F-16:-)

      Lovitura de stat este in Rusia la fiecare tur de scrutin, nu in Ucraina, care spre deosebire de Rusia a permis cetatenilor sa se exprime si sa aleaga in deplina libertate.

      Vai de voi!

      V-a dus dictatura inapoi in Evul Mediu.  

      Cu 5 miliarde $ adus de Nuland,

      Ucraina a ales extrem de "democratic"

      nu mai vorbii bazaconii, frate 

    Doar mințile înfierbântate mai spera ceva de la banderisti.Tot ele vor fi primele care îi vor pupa in fund pe mujici când va fi cazul.Sau poate asta își doresc?!?

    Ucraina a inceput ofensiva in primavara. Tancurile americane (31 buc= aproape nimic)au fost livrate in toamna. F-16 vin la anul.

    Oare nu era clar care va fi rezultatul "contaofensivei" 

    O ofensiva poate, subliniez, poate avea succes daca valoarea fortelor si mijloacelor este de 3 ori mai mare decat a celor care se apara. Nu cred ca poate fi vorba in acest caz. 

    Rezultatul putea fi anticipat demult daca se miza doar pe actiuni militare.

    Probabil erau sperante ca rusii sa renunte din diverse alte motive ( de exemplu China sa-i forteze, populatia rusa sa nu sprijine aceste actiuni sau sa existe proteste masive etc) 

    1. In razboiul arabo-israelian din 1967, tarile arabe aveau forte si mijloace de peste 10 ori mai multe decat Israelul si au fost invinse! Sunt factori care nu pot fi cuantificati in calculul raportului de forte: calitatea informatiilor, moralul trupelor!

    După aproape doi ani de lupte sângeroase, cu sute de mii de morți și distrugeri de zeci de miliarde de euro, Marea Britanie și Statele Unite pot spune, cu sinceritate, că și-au îndeplinit obiectivele. Și asta în timp ce Ucraina și Uniunea Europeană continuă să-și lingă rănile încă deschise.

    Casa Albă a bifat atât decuplarea Rusiei de Germania (cea mai veche, stabilă și profitabilă colonie americană din Europa) și ocuparea golului rămas pe piața energetică din UE, cât și parafarea unor contracte ”banditești” de vânzări de armament. Înarmarea până-n dinți a statelor europene cu marfă livrată de amicii Pentagonului reprezintă afacerea secolului. De cealaltă parte, Moscova și-a reorientat conductele de energie ieftină către țările asiatice, cu câștiguri chiar mai mari decât înainte de conflict. În plus, Kremlinul a vândut armament în spațiul BRICS+ și va rămâne cu o bună bucată din teritoriul Ucrainei.

    Ucraina va capitula!O informatie fffff importanta!!!!!! O informatie dincolo de orice dubiu , daca asa a spus sublocotenentul in militia populara - si expert militar-Andrei Marochko !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb