"Tuborg" România a cheltuit 250.000 de dolari pentru Festivalul Internaţional Tuborg

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 25 mai 2005

Compania anticipează vînzarea a circa 500.000 de pahare, pe durata festivalului

În perioada 27 mai - 5 iunie, Piaţa Constituţiei din Bucureşti găzduieşte a patra ediţie a Festivalului Internaţional Tuborg.

Costurile organizării Festivalului Internaţional Tuborg se ridică la 250.000 de dolari şi sînt aşteptate vînzări de circa 500.000 de pahare de bere, ne-a spus Shachar Shaine, preşedintele companiei "Tuborg" România. Cu toate că nivelul accizelor introduse din aprilie sînt mai mari decît au anticipat producătorii de bere, domnul Shaine s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte depăşirea celor 350.000 de pahare de bere, vîndute anul trecut.

Ediţia din acest an a festivalului oferă vizitatorilor care îi vor trece pragul şansa de a contribui la refacerea zonei din vestul ţării afectate de inundaţii. Din costul fiecărui pahar de bere vîndut pe durata ediţiei de la Bucureşti a Festivalului, o mie de lei va fi donată sinistraţilor.

Pentru al patrulea an consecutiv, organizatorii Festivalului Internaţional Tuborg propun bucureştenilor o întîlnire inedită între beri de calitate, muzică şi distracţie. La ediţia de anul trecut au fost consumate peste 350.000 de pahare de bere pe durata celor zece zile de festival.

"Festivalul Internaţional Tuborg continuă tradiţia începută cu patru ani în urmă şi oferă pasionaţilor de bere ocazia inedită de a se bucura de sortimente de bere aduse special pentru acest eveniment şi de concertele live ale unora dintre cele mai cunoscute trupe şi interpreţi de muzică. Sperăm ca iubitorii de bere bună şi de muzică să simtă alături de noi plăcerea de a ajuta nişte oameni aflaţi în dificultate şi să vină în număr cît mai mare la Festival", a mai spus preşedintele "Tuborg" România.

La Festivalul Internaţional Tuborg vor fi prezente sortimente de bere aflate în portofoliul grupului internaţional din care face parte, pe care bucureştenii vor avea ocazia să le încerce la preţuri speciale: Tuborg Classic, Tuborg Pilsener, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Elephant, Carlsberg Special, Carlsberg Stout Porter, Carlsberg Paske, Weinhestephane. În plus, publicul român se va reîntîlni şi cu mărcile aflate în portofolile companiei "Tuborg" România: Tuborg Gold, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness şi Kilkenny. Seria de concerte din cadrul Festivalului o deschid vineri băieţii de la CASSA LOCO, urmînd ca în aceeaşi seară publicul să asculte live melodiile trupelor Parlament şi Vama Veche. Cele zece seri ale Festivalului Internaţional Tuborg vor avea o atmosferă specială, dată de concerte live susţinute de numărul record de formaţii şi interpreţi de top din ţara noastră (35) şi din străinătate, invitaţi să ducă distracţia la cote maxime: Viţa de Vie, Cream, Nicola, Ştefan Bănică Jr., Zdop & Zdup, Sexxy, Dana, Voltaj, Pavel Stratan, Iris şi invitaţii (Adrian Pintea, Mircea Vintilă, Narcisa Suciu, Mihai Georgescu), Mandinga, Cargo, Bere Gratis, Proconsul, Direcţia 5.

Reprezentativă pentru atitudinea liberă şi nonconformistă, marca Tuborg este în topul preferinţelor consumatorilor de bere în peste 150 de ţări din întreaga lume, făcînd parte din portofoliul Carlsberg Breweries A/S, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel inter-naţional în producţia de bere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb