Tuborg România oferă locuri de muncă şi cazare familiilor refugiate din Ucraina

Tuborg România oferă locuri de muncă şi cazare familiilor refugiate din Ucraina

G.B
Companii #Adevărul - prima victimă / 15 martie 2022

Tuborg România oferă locuri de muncă şi cazare familiilor refugiate din Ucraina

Zeci de mii de ucraineni fugiţi din calea războiului sunt în ţara noastră, unii dintre aceştia în căutarea unei noi vieţi pe teritoriul românesc. Tuborg România este alături de cei care doresc să îşi construiască în ţara noastră o nouă viaţă, oferindu-le un loc de muncă şi posibilitatea de a avea unde locui. Locurile de muncă oferite sunt la fabrica Tuborg de lângă Bucureşti şi sunt disponibile pentru diverse categorii de specialişti, în funcţie de calificările fiecăruia. În special, vorbim despre domeniile producţie, mentenanţă şi depozite, însă fără a se limita la acestea, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cei care vor fi angajaţi, în baza prevederilor legale şi a criteriilor profesionale, vor avea asigurată şi cazarea pe toată perioada contractului de muncă. Toţi cei care îşi doresc un loc de muncă pot suna la numărul de telefon 0742.882.074 sau pot aplica pe jobsforukraine@tuborg.ro.

"Prioritatea noastră rămâne grija faţă de oameni, indiferent de naţionalitate. Toţi merităm să simţim siguranţa unei familii în mijlocul căreia se regăseşte starea de bine. Suntem solidari cu întregul popor ucrainean, lovit greu de aceste încercări. Este dificil să laşi în urmă o casă, un job, o viaţă şi să porneşti către necunoscut, fără nicio garanţie, mânat doar de speranţa că mergi către mai bine. Încrederea şi curajul lor merită aplaudate, iar noi, românii, şi toţi colegii de la Tuborg România, le suntem alături în aceste vremuri incerte. Astfel, am decis să contribuim cu o promisiune pe termen lung - să le oferim un nou început în ţara noastră şi posibilitatea de a face parte din comunitatea Tuborg România, prin asigurarea unui loc de muncă şi a unei case, dar şi integrarea în familia Tuborg. Ne bucurăm că autorităţile au creat un cadru legal pentru a putea face acest lucru cât de repede, având astfel posibilitatea de a oferi sprijin imediat celor care au nevoie", a declarat Desiree Diaconescu, Vicepreşedinte URBB (Tuborg România).

În acest moment, există deja o serie de joburi disponibile, iar Tuborg România va respecta toate termenele şi procedurile legale în acest proces, în legătură directă cu autorităţile şi ONG-urile care se ocupă de cetăţenii ucraineni ajunşi în România. În acelaşi timp, compania va asigura consiliere constantă celor care doresc să aplice, cu privire la procedură şi detalii juridice, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb