TURCAN ÎI ÎNDEAMNĂ PE ROMÂNI SĂ SE VACCINEZE: "Nu e de glumit cu varianta Delta"

J.P.
Miscellanea / 11 iulie 2021

"Nu e de glumit cu varianta Delta"

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, i-a îndemnat duminică pe români să se vaccineze, altfel existând riscul ca "în septembrie să ne confruntăm cu o problemă serioasă din perspectiva ratei de infectare", în condiţiile în care varianta Delta (varianta indiană) a coronavirusului SARS-CoV-2 prezintă un risc crescut, conform Agerpres.

"Trebuie să rămânem mobilizaţi în continuare în condiţiile în care varianta Delta prezintă un pericol crescut prin gradul de răspândire rapid pe care îl are şi este foarte important ca, încă de pe acum, să se lucreze la planuri de acţiune începând cu septembrie, atunci când se vor fi terminat concediile şi copiii stau să înceapă şcoala. Trebuie pe această chestiune, a prevenirii răspândirii virusului să rămânem foarte temeinic pregătiţi întrucât nu este de glumit cu noua variantă Delta. Şi, de asemenea, suntem încă în aşteptare cu o creştere a ratei de vaccinare la nivel naţional. Din punctul nostru de vedere ca Guvern, prioritatea zero trebuie să rămână în continuare, chiar şi în perspectiva concediilor şi vacanţelor, vaccinarea. (...) Dacă nu tratăm cu responsabilitate şi nu încercăm să punem accentul pe prevenţie în răspândirea virusului, putem risca în septembrie să ne confruntăm cu o problemă serioasă din perspectiva ratei de infectare", a declarat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au avut, duminică, o întâlnire de lucru cu prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, şi reprezentanţii structurilor din MAI.

Două doze din vaccinurile anti-COVID-19 aprobate până în prezent în UE, precum şi doza unică în cazul vaccinului Johnson & Johnson, par să ofere protecţie împotriva variantei Delta (varianta indiană) foarte contagioase a coronavirusului SARS-CoV-2, a anunţat, joi, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), relatează AFP.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Tu vei avea mari probleme cu varianta USL a pensiilor speciale !

    Nu "e de glumit " Raluco! 

    1. Mai PERICULOSI sunteti voi astia carte Guvernati azi decat orice TULPINA noua de COVID. Daca Covidul a ucis circa 35000 de romani,(nu v-a sti nimeni niciodata daca toti cei morti au murit din cauza Covidului),voi CACANARII de dreapta o sa OMORATI cateva sute de mii de romani prin masurile HAOTICE pe care le luati ,iar tot mai multi romani vor muri de foame si frig(stati sa vina iarna). Asa ca actuala Coalitie de la Guvernare este mai CRIMINALA decat COVIDUL. Insa tineti minte:ROMANII,NU UITA si NU IARTA,VAGABONTILOR TRADATORI.!

    bine doamna doctor. sau doamna terorista. nu va mai crede nici dracu. cum era cu varianta englezeasca alpha , valul 3, care pana la urma a dus la mai putine cazuri decat cea veche, din noiembrie? apropo, stiti ca varianta veche nu mai e gasita deloc cand se fac secventieri? sunt gasite alpha, beta, gamma si delta in 100% din cazurile in care se fac secventieri. deci variantele astea horror, super transmisibile fata de cea de anul trecut, spaimele indiei, angliei, braziliei si africii de sud, din care te reinfectezi in draci cica, mori in chinuri de tanar, ne aduc de 12-15 ori mai putine cazuri zilnice decat acum un an. teroristilor!!

    Nu e de glumit nici cu prostia ta congenitala si nici cu ticalosia si duplicitatea ta in a trimite oamenii la moarte sigura, spunandu-le sa se vaccineze!

    nu ma vaccinez, multumesc.

    prefer sa mor de virus decat de injectie.

    si de virus nu mor ca are mortalitate de 0.5%. ;)  

    Dacă nu ne omoară covidul sigur o faceți voi populația speciala cu pensi speciale cu ieșit la pensie la 40 de ani special ...asa ca ce sa mai glumim

    Imi place treaba asta cu "septembrie". De unde mai? Ati calculat voi cat timp ia virusului sa ajunga din Olanda/UK/Grecia/Portugalia/Ci pru pana aici? Cu ce vine, cu postalionul?

    Si daca imunitatea naturala este mai buna decat cea produsa de vaccin? 

    Alte pb nu mai aveți?

    Tu turcano canta la alta masa ca te ai stricat si cam miroase dupa tine...Vaccineazate tu si familia ta pe noi lasa ne...

    Fosta “doamna Stolojean”, oportunista și habarnista, la fel ca șeful ei, domnul Cutzu!

    VOI GUVERNANTII GALAXIEI DE CE NU VA VACCINATI?

    RASPUNDE LA INTREBARE SI PE URMA MAI STAM DE VORBA! 

    SI DACA TOT NU VRETI SA LUATI IN CONSIDERARE ZESTREA GENETICA SI IMPLICIT IMUNOLOGICA A POPORULUI ROMA DE CE ATI ADUS IN TARA NUMAI VACCINURI CU ARNm???? 

    de ce chinezii folosesc vaccinul lor asemanator vaccinurilor clasice, ca si compozitie, adevarat cu o "eficienta" mai scazuta? 

    de ce toate aceste "evenimente" sub obladuirea sefilor de state, OMS etc??? 

    CA NE JECMANITI, ESTE CLAR DAR TINE MINTE : nu ne puteti prosti!!!!!

    hai du-te ! un profesor american spunea ca variantele astea sint sperietori pentru prosti , tu crezi in ele ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb