Turiştii români, pe litoralul bulgăresc până la finalul lunii septembrie

A.P.
Comunicate de presă / 2 septembrie 2020

Turiştii români, pe litoralul bulgăresc până la finalul lunii septembrie

Peste 50% din rezervarile de vacanţă efectuate în luna septembrie la lanţul hotelier HVD din Bulgaria au fost făcute de turişti români

Preţurile avantajoase, mai mici cu pana la 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului, au atras românii în rezervarea vacanţelor pe litoralul bulgăresc în luna septembrie.

Foarte mulţi români continuă să rezerve vacanţe pe litoralul bulgăresc până la finalul lunii septembrie. Astfel, sezonul estival din Bulgaria se va prelungi până la finalul lunii septembrie, iar hotelierii bulgari observă un trend crescător în rezervarea vacanţelor în prima lună de toamnă. Mai mult, lanţul hotelier HVD din Bulgaria anunţă că peste 50% din rezervarile de vacanţă efectuate în luna septembrie au fost facute de turişti romani, conform unui comunicat de presă al Travel Communication Romania.

Vacanţe all inclusive mai ieftine cu până la 30% în luna septembrie

Preferinţa românilor pentru vacanţele de tip all inclusive reiese din numărul mare de rezervări efectuate deja pentru luna septembrie. Accesul nelimitat 24h la băuturi şi mâncare, şezlongurile gratuite şi umbrelele de pe plajele private ale resorturilor, precum şi accesul gratuit la facilităţile hotelurilor se numără printre motivele pentru care românii sunt interesaţi de pachetele all inclusive.

Astfel, pentru un pachet all inclusive la Hotel HVD Miramar 4, românii vor plăti de la 51 euro/persoană/noapte, un tarif cu 30% mai mic faţă de anul trecut. De asemenea, pentru cei care preferă sejururile ultra all inclusive, preţurile încep de la 66 euro/persoană/noapte la hotelul Reina del Mar, un resort de 5 stele inaugurat anul trecut.

Sezon estival prelungit până la finalul lunii septembrie

Pe fondul incertitudinilor legate de deschiderea şcolilor, românii sunt dispuşi să călptorească în continuare şi în luna septembrie. Evoluţia pozitivă a Bulgariei în contextul coronavirus reprezintă un motiv în plus pentru cei care vor să călătorească pe litoralul bulgăresc.

Temperaturile de vara din timpul zilei, vremea răcoroasă noaptea şi apa caldă a mării fac din septembrie o lună perfectă pentru sejururile pe litoral. De aceea, hotelierii bulgari plănuiesc să ţină deschise hotelurile până la finalul lunii septembrie. De regulă, sezonul estival din România este mai scurt decât cel de la vecini, Bulgaria fiind o alternativă ideala pentru românii care vor să profite de vremea frumoasă.

Bulgaria, una dintre cele mai sigure destinaţii de vacanţă pe litoral în contextul coronavirus

Rata mică a infectărilor zilnice, precum şi lipsa restricţiilor pentru români, au transformat Bulgaria într-o alternativă perfectă pentru cei care vor să călătorească în afara României, chiar şi în septembrie. În plus, tot mai multe familii cu copii aleg pachetele all inclusive oferite de hotelierii bulgari. Datorită activităţilor dedicate şi diverse din cadrul resorturilor, turiştii se simt mai în sigurantă dacă îşi desfăşoară întreaga vacanţă în cadrul resortului, nefiind nevoiţi să îl părăsească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb