TVR: "TVR respinge cu fermitate orice afirmaţie conform căreia conducerea instituţiei a pus în pericol sănătatea salariaţilor"

S.B.
Miscellanea / 20 ianuarie 2021

"TVR respinge cu fermitate orice afirmaţie conform căreia conducerea instituţiei a pus în pericol sănătatea salariaţilor"

Conducerea TVR a emis o precizare în urma acuzaţiilor aduse de MediaSind potrivit cărora "Conducerea TVR Cluj a pus în pericol sănătatea angajaţilor la transmisia în direct a înmormântării Episcopului Eparhiei Greco-Catolice Cluj-Gherla".

"Ca urmare a comunicatului apărut în mediul online cu titlul "Conducerea TVR Cluj a pus în pericol sănătatea angajaţilor la transmisia în direct a înmormântării Episcopului Eparhiei Greco-Catolice Cluj-Gherla!", precizăm următoarele:

TVR respinge cu fermitate orice afirmaţie conform căreia conducerea instituţiei a pus în pericol sănătatea salariaţilor, în special în această perioadă dificilă, marcată de criza sanitară.

Subliniem că decizia de transmitere a ceremoniei de înmormântare a Episcopului Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, Preasfinţia Sa Florentin Crihălmeanu, a fost realizată în urma solicitării TVR Cluj, respectându-se hotărârile Comitetului Director TVR Cluj şi pe ale celui de la Bucureşti.

Mai mult, Cristian Balaş, cel care şi-a manifestat îngrijorarea faţă de expunerea colegilor de la TVR Cluj pe parcursul acestui eveniment, a făcut parte din echipa de producţie şi a semnat, conform procedurilor, o declaraţie pe propria răspundere prin care şi-a asumat respectarea măsurilor de prevenţie şi protecţie împotriva virusului SARS-CoV-2.

Vă reamintim că managementul SRTv a luat toate măsurile pentru a asigura desfăşurarea activităţii în cele mai bune condiţii, depunând, constant, eforturi în vederea diminuării riscurilor de îmbolnăvire şi răspândire a noului coronavirus, siguranţa şi protecţia angajaţilor fiind prioritară pentru echipa de management.

În acest sens, de la izbucnirea epidemiei Covid-19, au fost implementate şi promovate o serie de măsuri stabilite la nivel naţional şi la nivelul instituţiei pentru prevenirea infecţiilor în rândul angajaţilor Societăţii Române de Televiziune.

Pe cale de consecinţă, TVR îşi rezervă dreptul de a cere în instanţă corectarea prejudiciilor de imagine aduse SRTv prin acţiunile acestui sindicat nereprezentativ la nivelul televiziunii publice.", se arată în precizarea TVR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb