UDMR vrea îngheţarea preţurilor din energie

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică #Energie / 9 septembrie 2021

UDMR vrea îngheţarea preţurilor din energie

Liderii UDMR anunţă că susţin soluţia plafonării preţurilor la energie, cerută de cetăţeni şi de mediul de afaceri, ca soluţie temporară la "explozia" facturilor.

"Vă dau o veste extrem de importantă: UDMR a decis şi a spus foarte clar (...) noi suntem perfect de acord cu plafonarea preţului la energie ca o soluţie în momentul de faţă pentru cetăţenii Româ­niei", a declarat senatorul Antal Lorant, la Digi 24.

La rândul său, vicepremierul Kelemen Hunor, preşedinte al UDMR a declarat că parlamentarii formaţiunii pe care o conduce vor susţine îngheţarea creşterii preţurilor la energie până în primăvara anului viitor, iar simultan cu această măsură sprijinirea celor care au nevoie de ajutor la plata consumului energetic.

Plafonarea preţurilor la energie până în primăvară este şi soluţia propusă de preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), Florin Jianu. Acesta a afirmat recent că, în lipsa plafonării, preţurile produselor şi serviciilor vor exploda, deoarece multe întreprinderi mici şi mijlocii au fost nevoite deja să majoreze tarifele, deoarece fie li s-au mărit şi lor facturile la utilităţi, fie aşteaptă scumpiri.

Amintim că, la finalul lunii trecute, premierul Florin Cîţu a declarat, la o întâlnire cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, şi cu reprezentanţi ai ANRE, Transelectrica, OPCOM şi Consiliului Concurenţei privind creşterea preţurilor la energie, că statul nu va interveni pentru a plafona preţurile, însă va găsi o soluţie pentru a compensa o parte din factură.

Între 5 şi 10 milioane de români ar fi eligibili pentru a beneficia de o asemenea compensare, potrivit declaraţiilor făcute de ministrul Energiei şi ministrul Muncii.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Demers demagogic și populist, ii doare undeva pe UDMR de soartăla românilor.

    Escrocul ăla de Zoltan de la ANRE care ne spunea că trebuie să ne obișnuim cu prețurile babane nu e de la UDMR?

    Niste infecți cu toții! 

    1. il doare de unguri fraiere , ca si la ei se scumpeste , pari prost . chiritoiu ne-a spus sa ne obisnuim cu preturi mari , vezi ca il gasesti aici pe bursa , nu te mai lua dupa creierul tau mic !

    INOVAȚIA LUI TOLOMAC PUTEA INSTALA PROVIZORIU 80. 000.000.000 MICRO GENERATOARE DE CURENT ( PLUTITOARE) INSPIRAȚIE DE LA MORI DE MĂCINAT IN PÂRAIE ....VERDE , VERDE, VERDE C.F NOAPTEA OFF, MORIȘCA OFF vântul la R ...

    1. iar ai baut pufoaica , prostane ?

    UDMR, PNL si PSD au inchis energia si au cedat independenta energetica a Romaniei. La pucarie cu ei, tradatori, hoti si mafioti.

    Nu sunt de acord cu aceasta idee a UDMR. Sa fie clar, UDMR putea propune si sustine asa ceva doar intr-un guvern de stanga, cu PSD la guvernare. Nu cu liberalii. UDMR-ul ar face bine sa inteleaga ca acum trebuie sa fie de dreapta.

    Hála Istennek, végre gy?zött a józan ész.

    le ingheata la o cotatie saltata ca sa nu fie corectia reala mai mare in piata.

    semnat comenturi “cretine” 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb