Udrea: "Am scris un denunţ penal împotriva Laurei Georgescu"

A.C.
Media-Advertising / 11 august 2014

PMP a scris, astăzi, un denunţ penal împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu, pe motiv că această protejează, prin lipsa de reacţie, practicile de la Antena 3, a declarat, astăzi, Elena Udrea, preşedintele PMP.

"Astăzi am scris un denunţ penal, cei de la Mişcarea Populară, împotriva doamnei Laura Georgescu pentru abuz în serviciu împotriva interesului public în funcţia de conducere pe care o are în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului. Doamna Georgescu protejează, prin lipsa de reacţie, practicile celor de la Antena 3", a precizat liderul PMP, într-o conferinţă de presă.

Udrea a spus că CNA "nu s-a autosesizat nici cu privire la instigarea din ultimele zile a celor de la Antena 3 care, încă de vineri, printr-o campanie de sms-uri au adunat oamenii în platourile de filmare, într-o emisiune maraton care a durat până după miezul nopţii şi care s-a transformat încet, încet într-un apel popular".

Totodată, Elena Udrea a acuzat CNA că n-a întreprins nicio măsură, nici măcar un avertisment, "pentru a stopa discursul manipulator care a degenerat în forme de dezordine publică la manifestarea de ieri (de la Palatul Cotroceni - n.r.)" şi nu a încercat să echilibreze situaţia în ceea ce priveşte "modul părtinitor, neprofesionist" în care a fost prezentat la Antena 3 cazul Voiculescu în ultimele zile.

"Constatăm că instituţii precum Jandarmedia română, CNA sunt subordonate în acest moment nu doar actualei puteri, sunt subordonate în acest moment şi trustului lui Dan Voiculescu", a conchis preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb