UHY AUDIT CD România - creştere a cifrei de afaceri cu 70%

I.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 1 aprilie 2009

UHY Audit CD, membră a organizaţiei UHY International - reţea internaţională în domeniul auditului şi consultanţei fiscale pentru companii mici şi mijlocii, anunţă o creştere a cifrei de afaceri cu 70% pentru anul 2008, în ciuda crizei economice.

Camelia Dobre, Managing Partner la UHY Audit CD Romania, a declarat: "Anul trecut, ţinta noastră a fost aceea de a obţine o creştere cu peste 50% şi de a menţine acest nivel pentru următorii 5 ani. Scopul nostru este acela de a ajunge printre primele 3 companii în domeniul auditului, contabilităţii şi consultanţei fiscale pentru firmele mici şi mijlocii din România. Ceea ce am obţinut se datorează în mare parte şi acreditării societăţii noastre pentru organizarea de seminarii de pregătire profesională pentru membrii Camerei Auditorilor Financiari din România şi a Camerei Consultanţilor Fiscali. Echipa noastră de specialişti a asigurat accesul la pregătirea profesională a unui număr de aproximativ 800 de membri ai ambelor Camere, în ultimele 12 luni".

Pentru anul 2009, UHY Audit CD Romania se aşteaptă la o creştere de cel puţin 50% a cifrei de afaceri, prin crearea unui nou departament - acela al Preţurilor de Transfer. Acest nou departament se va concentra pe planificarea impozitelor pe plan internaţional.

Majoritatea clienţilor UHY Audit CD Romania este formată din companii româneşti cu capital strain, care operează într-o gamă largă de sectoare pe piaţă, inclusiv: producţie, asigurări, transporturi, construcţii, exploatare resurse naturale, comerţ, imobiliare, agricultură şi servicii.

UHY Audit CD a fost înfiinţată în anul 2002, ca firmă independentă de audit, contabilitate şi consultanţă. Managing Partner este Camelia Dobre, cu o experienţă de peste 15 ani în audit şi consultanţă fiscala. Anul trecut, serviciile de audit au reprezentat aproximativ 40% din cifra de afaceri, celelalte servicii care au inclus: activităţi de consultanţă fiscală, contabilitate, resurse umane, seminariile pentru pregătire profesională continnuă au contribuit cu restul de 60% din cifra de afaceri .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb