UMEB vrea o cifră de afaceri în 2005 cu 20% mai mare faţă de anul precedent

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 aprilie 2005

Uzina de Maşini Electrice Bucureşti (UMEB) SA urmează un proces de reengineering, care constă în regîndirea şi reproiectarea proceselor de afaceri şi are drept scop creşterea eficienţei economice şi a gradului de competitivitate a firmei.

Gheorghe Chiţu, directorul general al UMEB SA, a declarat: "Creşterea gradului de competitivitate şi eficienţă este şi va rămîne o prioritate pentru UMEB SA. Pentru 2005, ne-am propus o creştere a cifrei de afaceri cu 20% faţă de anul precedent, care s-a cifrat la 376,99 miliarde lei şi o creştere a productivităţii cu 40% faţă de 2004".

Implementarea procesului de reengineering presupune concentrarea întregii activităţi într-un spaţiu compact de producţie, menit să asigure optimizarea folosirii resurselor, o mai mare eficienţă şi acurateţe a proceselor derulate în cadrul companiei. Activitatea de producţie a UMEB se va desfăşura pe o suprafaţă de 4,2 ha, faţă de 16,1 ha în prezent şi va asigura o eficientizare a activităţii ca urmare a scăderii costurilor cu utilităţiile.

UMEB SA urmează să inves-tească peste 30 miliarde lei în amenajarea noului spaţiu de producţie şi achiziţia de noi tehnologii de producţie.

Gama de produse şi servicii oferite va fi uşor modificată, se va renunţa la unicate, menţinîndu-se în fabricaţie numai acelea care reprezintă core-business-ul companiei.

UMEB SA este cel mai mare producător de maşini electrice de joasă tensiune din România. În cei peste 50 de ani de activitate, UMEB SA şi-a consolidat o poziţie incontestabilă de lider în producţia de motoare antiexplozive pe piaţa românească.

UMEB SA produce o gamă largă de motoare şi generatoare electrice de curent alternativ şi continuu, grupuri electrogene, precum şi alte tipuri de echipamente electrice.

Principalul acţionar al companiei UMEB SA este Grupul IMSAT SA, care este deţinut de către Fondul American de Inves-tiţii Broadhurst şi care este administrat în România de către compania New Century Holdings (NCH).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb