Un comisar european avertizează că sărăcia ar putea creşte în Europa din cauza preţurilor energiei

S.B.
Miscellanea / 17 octombrie 2021

Un comisar european avertizează că sărăcia ar putea creşte în Europa din cauza preţurilor energiei

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a avertizat cu privire la creşterea sărăciei în Europa din cauza preţurilor tot mai mari la energie electrică, informează Agerpres.

Schmit a declarat pentru agenţia de presă menţionată că milioane de oameni din blocul comunitar suferă de sărăcie generată de preţurile tot mai mari la energie electrică şi a adăugat că numărul acestora va continua să crească.

Comisia Europeană ar putea ajuta ţările membre să limiteze impactul preţurilor foarte mari la energie electrică asupra populaţiei, dar că obligaţia de a lua măsuri revine în primul rând guvernelor naţionale, potrivit lui Schmit.

Vineri, purtătoarea de cuvânt a guvernului german Martina Fietz a declarat că este important să existe o coordonare la nivelul întregii Europe şi să se acţioneze în cadrul actualelor regulamente ale pieţei interne a UE.

Subiectul va fi discutat la Consiliul European care va avea loc săptămâna viitoare, în zilele de joi şi vineri, la Bruxelles, a menţionat Fietz.

Confederaţia Europeană a Sindicatelor ETUC a atras atenţia în septembrie că, potrivit datelor existente, peste 2,7 de milioane de oameni din Europa nu-şi mai pot permite să-şi încălzească în mod corespunzător locuinţele, cu toate că au un loc de muncă şi, implicit, un venit.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. dar nu in colonie....aici creste nivelul de trai, salariile de peste 3,000 euroi sunt la tot pasul, am depasit de mult faza de tara cu fortza de munca ieftina......asa spune puscariasul......

    Era evident ca in momentul in care un neam obisnuit va licita pentru energie impotriva unui Roman sau Bulgar obisnuit ca primul isi va permite sa plateasca mai mult.

    Deci... saracie va fi mai multa insa exportata mai ales in tarile sarace. 

    Ceea ce s-a dorit de la inceput prin reglementarea UE. Doar ca s-a suprapus si pandemie si ei in intelepciunea lor au zis sa continue fie ce-o fi. 

    Saracia vine de la UE, ei prin politicile lor ne duc la sapa de lemn. Tradatorii nostri care ne conduc executa intocmai ordinele primite. Dintr-o tara independenta energetica si cu resurse am ajuns sa nu mai fim independenti energetic. Platim totul foarte scump ca asa vrea UE. n schimb avem salarii de mizerie. Imi aduc aminte cand functionau intreprinderile chimice cum urlau sa crestem pretul la gaz ca nu este corect sa producem noi mai ieftin. Acum este corect ca vestul are contracte cu rusii pe gaz si platesc mai putin, cu toate ca noi inca avem resurse ne ard preturile la buzunar. Surpriza nu mai sunt ale noastre, jumatate le-am dat la austrieci, iar petrolul in darnicia noastra l-am dat gratis. Ca acum sa platim mai mult ca ei la pompa. Pana la urma istoria ne arata ca vestul a ramas la fel, hoti si jecmanirea altor popoare. Au schimbat doar tactica, isi impun tradatorii la conducerea unei tari si gata o jecmanesc. Colonia Romania. Partidele tradatoare PSD, PNL si UDMR care conduc de 31 de ani Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb