Un fost manager regional al diviziei de investiţii a Băncii Mondiale a fost propus membru independent în Consiliul de Administraţie MedLife

C.R.
Companii / 1 septembrie 2017

Un fost manager regional al diviziei de investiţii a Băncii Mondiale a fost propus membru independent în Consiliul de Administraţie MedLife

Med Life S.A. informează acţionarii şi investitorii vizând următoarele schimbări în Consiliul de Admnistraţie al societăţii. Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale şi membru independent în Consiliul de Supraveghere al băncii româneşti cu capital austriac, Raiffeisen Bank a fost propusă membru independent în Consiliul de Administraţie al MedLife, firmă care activează pe piaţa de servicii medicale private din România, conform unui comunicat MedLife.

Aceasta începe mandatul de membru interimar în Consiliul de Administraţie al Med Life S.A. pe 1 septembrie 2017. Ana Maria Mihăescu a condus în ultimii 20 ani misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din ţara noastră, divizie a Băncii Mondiale şi cel mai mare finanţator al sectorului privat în ţările emergente. Ea a avut rol decizional între 2011-2016 în vederea proiectelor IFC din mai multe ţări europene, inclusiv România. Ea a ocupat anterior funcţii de top management în sectorul bancar. Începând din 2016, face parte din Consiliul de Supraveghere Raiffeisen Bank ocupând funcţia de membru independent, pentru un mandat cu durată de 4 ani.

Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administraţie MedLife, depunându-şi demisia pe 31 august 2017. Mihaela-Gabriela Cristescu este membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006, fiind şi fondatorul societăţii. Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din 6 membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinara a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb