Un nou eveniment Zepter în slujba sănătăţii şi a bunăstării: Seminarul de la Bran!

C.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 19 noiembrie 2009

Imagine din showroom-ul Zepter din Bucureşti.

Imagine din showroom-ul Zepter din Bucureşti.

În cadrul seminarului s-au anunţat rezultatele concursului de vânzări organizat în toamna anului trecut. S-au oferi premii în produse Zepter - 38.000 euro şi premii în bani în valoare de 35.000 euro. Totodată, au fost acordate premiile constând în 10 autoturisme Hyundai Accent.

"Zepter România" a organizat la Bran două zile de seminar (12-13 noiembrie 2009) în care au fost abordate pe lângă teme manageriale specifice vânzărilor directe şi unele cu caracter medical, precum şi lansări de noi produse.

Evenimentul, la care au participat peste 120 de consultanţi dintre cei mai buni, a avut ca scop motivarea şi susţinerea întregii forţe de vânzări Zepter în această perioadă dificilă. În temele abordate s-a pus un accent deosebit pe importanţa promovării produselor de calitate, pe care Zepter le pune în slujba unui stil de viaţă sănătos, pe care îl promovează peste tot în lume.

La seminar au participat şi colegi din Zepter Ungaria şi Moldova care au împărtăşit din experienţa lor colegilor români. Cu această ocazie, a fost subliniat faptul că Zepter oferă consultanţilor săi de vânzări sprijin permanent în activitate, printr-o pregătire continuă, oferindu-le oportunităţi de dezvoltare a carierei şi diverse instrumente. Seminarul de la Bran a reprezentat şi ocazia multaşteptată de echipa de vânzări pentru răsplătirea eforturilor depuse la concursul de vânzări desfăşurat în toamna anului trecut, concurs care nu este singular, premiile pentru consultanţii de vânzări fiind mereu o motivare constantă a acestora.

Premiile acordate la acest concurs au fost cu adevărat bine primite, astfel: premii în produse Zepter în valoare de peste 38.000 euro, premii în bani în valoare de 35.000 euro şi, cele mai aşteptate, 10 autoturisme Hyundai Accent.

Noutăţile prezentate la Bran - noi produse marca Zepter: elegante servicii de porţelan şi seturi de băuturi, precum şi noutatea absolută, expressorul ZESPRESSO - au făcut deliciul întregii audienţe.

Misiunea Zepter pentru sănătate, promovată peste tot în lume de către cei peste 120.000 de consultanţi este, de fapt, opţiunea omului modern şi educat pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Este foarte adevarat,sunt unul dintre castigatori, in produse, un TUTTO LUXO 6 S.

    Multumesc Zepter ca existi,mi-ai dat bani si cadouri...  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb