Un nou pachet legislativ pentru eliminarea cozilor de la ghişee

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 22 august 2016

Un nou pachet legislativ pentru eliminarea cozilor de la ghişee

Guvernul urmează să prezinte, în scurt timp, un nou pachet de legi privind administraţia, în scopul reducerii birocraţiei şi eliminării cozilor de la ghişee, a anunţat Violeta Alexandru, ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

Domnia sa a declarat, citată de Mediafax: "La începutul lunii septembrie urmează să ieşim cu un nou pachet de simplificare. (...) Cea mai mare muncă (...) în acest moment este la colegii de la Ministerul Afacerilor Interne, (...) pentru că tot acolo sunt cele mai mari lucruri aşteptate, promise, şi încercăm (...) nu populist, ci de o manieră realistă, să luăm nişte decizii în continuare".

Ministrul de resort a mai spus că, "dacă doreşti cu-adevărat, poţi găsi soluţii în loc să sari peste rând", făcând referire la preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu: "Obiectivul meu nu este să mă pozez la coadă şi să arăt cât de populară sunt eu. Obiectivul meu este să lupt să nu mai fie coadă. Dar atât cât va mai fi şi dacă este cazul să iau loc alături de altcineva, voi lua loc, pentru că rămân un cetăţean şi nu am venit în această echipă guvernamentală nici eu, nici alţi colegi pentru niciun alt motiv decât să încercăm să demonstrăm că se poate, se poate dacă eşti capabil să lucrezi, dacă nu uiţi de unde ai plecat, dacă eşti în primul rând cetăţean şi nu îţi faci o proiecţie de carieră care să te facă să-ţi aranjezi mişcările în funcţie de cum ar putea să te avantajeze mai bine. Dacă nu ai această presiune şi o faci realmente pentru că vrei să laşi ceva pentru tine şi pentru copilul tău, care trăieşte în această ţară, (...) nu îţi pui aceste probleme să sari peste rând".

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost surprins recent intrând să-şi ia permisul auto, fără să aştepte la rând. "Există în orice stat câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte într-un fel statul şi să se dedice în principal problemelor societăţii şi comunităţilor. Asta trebuie să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă", a menţionat Tăriceanu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Se pare ca pentru el problemele politicienilor corupti sunt importante, dar problemele fiecarui cetatean nu. Asa gândesc multi corupti, ca Oprea care folosea coloana oficiala ca sa nu astepte dupa prostimea din trafic, si patriarhul care a facut la fel, desi niciunul dintre ei nu aveau acest drept.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb