Un tramvai a luat foc în zona AFI Cotroceni din Capitală

Mina Irina
Miscellanea / 23 august 2017

Un tramvai a luat foc în zona AFI Cotroceni din Capitală

Actualizare 09:36 Cei patru pasageri care au ajuns la spital după ce un tramvai a luat foc au suferit entorse după ce au încercat să sară din vehicul

Cei patru pasageri care au fost transportaţi la spital după ce un tramvai al liniei 25 din Capitală a luat foc au suferit entorse după ce au încercat să sară din tramvai, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, pentru News.ro.

Doi dintre pasageri au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Universitar, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

De asemenea, RATB a anunţat pe pagina de Twitter că circulaţia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 şi 35, care a fost blocată în zona AFI Cotroceni, în urma incidentului, a fost reluată. RATB susţine că traficul a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră. Reprezentanţi regiei nu dau, însă mai multe detalii despre cauza defecţiunii.

-----

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, azi dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală, circulaţia rutieră fiind blocată în zonă, iar la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

Incidentul s-a produs între staţiile Vasile Milea şi Răzoare, în timp ce tramvaiul liniei 25 era în mers.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

Conform reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital.

Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov a precizat: "Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp".

El a mai spus că doi dintre pasageri au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

Reprezentantul ISU a adăugat: "Pentru acordarea primului ajutor, la faţa locului şi pentru transportul la spital au acţionat trei ambulante SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov".

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, a fost întreruptă circulaţia rutieră pe ambele sensuri, poliţiştii recomandând rute ocolitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb