Undelucrăm se concentrează în 2022 pe dezvoltarea serviciului de recrutare online prin investiţii în machine learning şi user experience

Comunicate de presă / 3 noiembrie 2021

Undelucrăm se concentrează în 2022 pe dezvoltarea serviciului de recrutare online prin investiţii în machine learning şi user experience

Undelucram.ro se va concentra în 2022 pe creşterea serviciului de recrutare şi a bazei de CV-uri datorită comportamentului pe care l-a observat la cei peste 750.000 de utilizatori, aceştia dorindu-şi să aplice la locuri de muncă în acelaşi loc în care se informează despre ele. Compania vizează ca anul viitor să aibă în platformă peste 1,7 milioane de membri, conform unui comunicat remis redacţiei.

Undelucram.ro este un business lansat în 2011 de către Costin Tudor, platforma devenind între timp cea mare mare şi mai complexă comunitate online din România dedicată angajatorilor, cu peste 750.000 de utilizatori. De asemenea, începând cu 2019, compania s-a extins regional în Grecia, Ungaria, Cehia, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Polonia.

CV-uri depuse la angajatorul dorit chiar şi când nu are poziţii deschise

"Am observat că utilizatorii noştri vor să ştie cât mai mult despre angajatori (mediu de lucru, oportunităţi de carieră, salarii şi beneficii) şi, totodată, vor ca aceştia să se implice, să răspundă recenziilor sau întrebărilor candidaţilor de la interviuri. Pe de altă parte, îşi doresc să petreacă cât mai puţin timp şi în cât mai puţine medii online, vor să aplice la joburi în acelaşi loc în care se informează despre ele. Ne dorim să oferim candidaţilor un serviciu complet şi tocmai de aceea punem tot mai mult accentul şi pe serviciul nostru de căutare de joburi. Startul acestei repoziţionări este România, dar vom face acest pas în fiecare ţară în care suntem prezenţi pe măsură ce cresc şi celelalte platforme locale", a declarat Costin Tudor, CEO şi fondator al Undelucram.ro.

Printre noutăţile Undelucram.ro se regăseşte şi un concept nou pe piaţa din România, care oferă candidaţilor posibilitatea de a aplica la companiile de interes pentru ei chiar şi când acestea nu au încă poziţiile potrivite deschise.

2022: Investiţii în machine learning, user experience şi extindere în şase ţări noi

"Un avantaj care susţine această direcţie este faptul că avem foarte multe date despre utilizatori (candidaţi, angajaţi, angajatori), iar algoritmul platformei aduce în faţă informaţii de interes pentru fiecare dintre părţi. Este un algoritm care se bazează pe machine learning şi procesează în timp real datele pe care le avem. De aceea, în 2022 vom investi foarte mult în acest algoritm, dar şi în experienţa utilizatorului. Pentru anul viitor vizăm dezvoltarea platformelor în toate ţările în care suntem prezenţi, în privinţa numărului de utilizatori, recenzii, joburi listate, aplicanţi la joburi şi la companii. De asemenea, vrem să ne extindem şi în şase ţări noi din regiunea arabă", adaugă Costin Tudor.

Managementul Undelucram.ro consideră că principalul diferenţiator al Undelucram.ro faţă de alte platforme de joburi este cantitatea foarte mare de informaţii care a fost creată cu ajutorul membrilor comunităţii.

"Utilizatorii se pot informa, pot găsi recenzii de la angajaţi şi candidaţi, pot găsi intervale salariale şi informaţii despre extra-beneficii, au la dispoziţie un comparator de salarii (Salariometru) prin care îşi pot raporta salariul cu alţi angajaţi de pe aceeaşi poziţie, au acces la comunitatea colaborativă Cumlucram. Iar angajatorii vor primi candidaţi informaţi, aşadar mai relevanţi si cu o potenţială rată de retenţie mult mai mare", explică Costin Tudor.

Target: Un milion de CV-uri în baza de date în 2022

În present, Undelucram are înregistrate peste 300.000 de CV-uri şi targetează ca anul viitor să aibă un milion de CV-uri în baza de date, oferind astfel comunităţii şi posibilitatea să aplice la joburile sau companiile listate pe platformă.

Cele mai multe CV-uri ale platformei sunt pentru domeniile IT&C, BPO&servicii, bancar, retail, producţie industrială şi producţie de bunuri de larg consum.

Utilizatorii Undelucram.ro sunt în general persoane între 24-35 de ani, white collars şi blue collars, utilizatori care doresc să se informeze înainte de a lua o decizie. De asemenea, aproximativ 11% sunt utilizatori studenţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb