UniCredit este lider de piaţă şi cel mai bun furnizor de servicii în finanţarea comerţului în România

A.F.
Bănci-Asigurări / 28 februarie

Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank

Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank

UniCredit Bank a fost recunoscută ca lider de piaţă şi cel mai bun furnizor de servicii pentru finanţarea comerţului în România, de către revista Euromoney. "Suntem încântaţi că clienţii noştri continuă să considere UniCredit Bank cel mai bun furnizor de servicii de finanţare a comerţului. Suntem hotărâţi să continuăm să rămânem aproape de ei şi să răspundem prompt nevoilor lor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, relaţia puternică cu clienţii se află în centrul a tot ceea ce facem zi de zi şi, prin urmare, le mulţumim că apreciază eforturile noastre." a spus Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank.

Totodată, în Europa Centrală şi de Est şi în alte 9 ţări, UniCredit a fost desemnat "cel mai bun furnizor de servicii in finanţarea comerţului", în urma sondajului Euromoney Trade Finance.

Sondajul Euromoney Trade Finance, care e realizat pentru al 13-lea an consecutiv, adună feedback de la peste 11.000 de corporaţii şi instituţii financiare şi oferă o imagine obiectivă a expertizei puternice a grupului UniCredit, lider de piaţă pentru produsele şi serviciile oferite clienţilor, dovedind totodată înţelegerea profundă a principalelor pieţe europene.

Sondajul a evidenţiat că UniCredit este alegerea numărul unu pentru finanţarea comerţului în România şi în alte 9 ţări din regiunea Europei Centrale si de Est, în urma voturilor participanţiilor din piaţă. Rezultatele evaluează băncile sub două aspecte: "Cel mai bun serviciu", care apreciază calitatea serviciilor oferite clienţilor şi "Lider de piaţă", care combină datele privind prezenţa şi pronderea în piaţă, cifra de afaceri, pentru a avea clasamentul general al celor mai bune bănci de finanţare a comerţului. Pentru mulţi, sondajul este un punct de referinţă pentru industria globală de finanţare a comerţului.

Comentând succesul UniCredit, Francesca Nenci, Global Head of Trade & Corespondent Banking a declarat: "În ciuda tensiunilor geopolitice care complică comerţul, ne-am menţinut clienţii în centru şi am rămas fermi în furnizarea celor mai bune servicii din banking. Preocuparea noastră constantă către digitalizare şi simplificarea proceselor bazate pe hârtie a fost fundamentală pentru succesul nostru în sondajul din acest an şi a condus UniCredit pe poziţia de bancă preferată în toată Europa."

UniCredit a fost votat cel mai bun furnizor de servicii de finanţarea comerţului în:

Europa Centrală şi de Est

Italia

Austria,

Bosnia si Hertegovina,

Europa Centrală şi de Est,

Croaţia,

Republica Cehă,

România,

Serbia,

Slovacia

UniCredit a fost votat lider de piaţă în:

Europa Centrală şi de Est

Italia

Austria,

Bosnia si Hertegovina,

Bulgaria,

Republica Cehă,

Ungaria,

România,

Serbia,

Slovacia.

În ultimii ani, UniCredit a susţinut inovaţiile şi a implementat soluţii de vârf, cum ar fi Trade Finance Gate (TFG), o platformă digitală modernă care permite companiilor să-şi gestioneze digital tranzacţiile de finanţare comercială. Cu astfel de produse, banca nu numai că a reuşit să ofere clienţilor o experienţă comercială din ce în ce mai digitală în fiecare etapă a serviciilor oferite, dar şi-a simplificat şi digitalizat eficient procesele operaţionale interne. Acest lucru, la rândul său, a oferit băncii mai mult timp pentru a se concentra pe relaţii strategice cu clienţii.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală şi de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituţii financiare, oferind servicii şi produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienţi. UniCredit Bank îşi propune să menţină permanent clientul în centrul activităţilor sale, să fie un partener cu care se lucrează uşor şi să fie o parte activă a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienţilor săi printr-o reţea de parteneri specializaţi: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Să nu ne mirăm dacă mâine-poimâine vom citi că o altă bancă va fi "declarată" lider de piață.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb