"Unilever South Central Europe" dă startul "Olimpiadei de Distracţie"

A.S.
Ziarul BURSA #Cultură / 15 iunie 2004

"Unilever South Central Europe" lansează în Ploieşti un important program de voluntariat. Parte componentă a programului de responsabilitate socială corporativă desfăşurat de "Unilever" la nivel european, acţiunea se desfăşoară în perioada 11-25 iunie la Colegiul Tehnic Lazăr Edeleanu din Ploieşti. Proiectul conţine o componentă de voluntariat al angajaţilor "Unilever" prin care se vor reface terenurile sportive ale liceului, precum şi o competiţie sportivă adresată elevilor din oraşul Ploieşti. Pentru acest proiect, "Unilever South Central Europe" va implica peste 300 de angajaţi.

Prin acest program ambiţios în valoare de peste 30.000 euro, "Unilever" conectează pentru prima dată toate diviziile sale de cosmetice şi îngrijirea locuinţei din Europa. În România se răspunde unei nevoi reale a comunităţii din Ploieşti care, după desfăşurarea programului de voluntariat al angajaţilor "Unilever", va beneficia de o bază sportivă renovată.

La finalizarea acţiunilor de renovare şi înfrumuseţare a bazei sportive, "Unilever South Central Europe" organizează, sub semnul Olimpiadei de Distracţie, pe parcursul zilei de 25 iunie, competiţii sportive. Astfel, elevi cu vîrste cuprinse între 6 şi 14 ani ai şcolilor din Ploieşti vor concura în probe de atletism, handbal, baschet, fotbal, volei şi tenis de masă.

"Unilever", una dintre cele mai mari firme producătoare de bunuri de consum din lume, aniversează anul acesta nouă ani de activitate pe piaţa din România. "Unilever" a demarat programul investiţional în România în anul 1995, cînd a devenit acţionar DERO, cea mai mare fabrică de detergenţi din România cu sediul în Ploieşti. Anul 2000 a însemnat pentru "Unilever" preluarea din România a funcţiei de coordonare a companiilor din mai multe ţări din zona Balcanilor. Începînd din februarie 2000, noua companie "Unilever South Central Europe" (USCE), cu sediul său central la Bucureşti, conduce activităţile de producţie şi marketing a produselor "Unilever" din şapte ţări: Albania, Bulgaria, Bosnia & Herţegovina, Macedonia, Moldova, România şi Serbia & Muntenegru.

Tot anul 2000 a adus pentru "Unilever", în România şi fuziunea cu compania Bestfoods. Acest lucru a însemnat integrarea în USCE, în structura organizaţională a activităţilor de marketing pentru toate produsele Knorr, unele dintre ele fiind produse în România, la fabrica din Otopeni. Această integrare a avut o importantă contribuţie la creşterea şi eficientizarea activităţilor de distribuţie.

La sfîrşitul anului 2000, USCE a achiziţionat fabrica de margarină de la Tîrgu Mureş. După finalizarea programului de modernizare, în această fabrică, s-a început producţia margarinelor Rama şi Delma pentru piaţa românească. Noua fabrică a fost deschisă oficial în octombrie 2001.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb