UNIQA Asigurări a lansat un nou produs CASCO

Alexandru Costea
Bănci-Asigurări / 3 decembrie 2015

În noiembrie, UNIQA Asigurări a lansat CASCO Auto&Libertate, un produs de asigurare "flexibil, care poate fi adaptat necesităţilor şi posibilităţilor financiare ale clienţilor", arată un comunicat remis azi redacţiei.

Principalele beneficii ale produsului sunt: produsul este unul modular, adaptabil necesităţilor de protecţie ale clienţilor; decontarea directă în caz de daună, în reţeaua de peste 500 de service-uri auto partenere; asistenţa rutieră este oferită gratuit pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată de până la 3.500 kg şi numărul maxim de 9 locuri şi include, printre altele, depanare la faţă locului, tractare la cel mai apropiat service sau la domiciliul clientului, depozitarea autovehiculului, două nopţi de cazare pentru şofer şi pasageri, transportul şoferului şi al pasagerilor către destinaţia iniţială sau înapoi la domiciliu şi transportul unei persoane pentru recuperarea autovehiculului.

CASCO Auto&Libertate este disponibil în 3 pachete de riscuri - BASIC, DINAMIC şi PREMIUM, la care se pot adaugă 9 clauze suplimentare.

Pachetul BASIC se adresează persoanelor care nu utilizează foarte des autovehiculul, acoperind daunele provocate de evenimente naturale.

Pachetul DINAMIC "este conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor care văd autoturismul ca pe o investiţie şi care îşi doresc să o protejeze, acesta acoperind o gamă largă de riscuri", conform sursei.

Pachetul PREMIUM oferă acoperire completă, fiind foarte potrivit persoanelor care utilizează frecvent autoturismul, notează reprezentanţii companiei de asigurări.

De asemenea, în funcţie de necesităţi, clientul poate ataşa poliţei sale de asigurare nouă clauze suplimentare care pot extinde acoperirile sau pot micşora prima de asigurare. Printre cele mai importante sunt: furt (inclusiv pierderea sau furtul cheilor); pagube produse elementelor vitrate, chiar dacă nu au fost avariate şi alte elemente ale autovehiculului în acelaşi eveniment; utilizator unic (dacă asiguratul este unicul utilizator al autovehiculului, acesta va beneficia de o reducere a primei de asigurare); echipament portabil (sunt acoperite daunele produse echipamentelor portabile precum GPS, DVD-uri).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb