UPDATE Ponta, declaraţii la Bruxelles

F.A.
Politică / 11 iulie 2012

UPDATE

"Mâine mă voi întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso. Am fost dezamăgit că doamna Merkel nu a ascultat şi părerea Guvernului cu privire la situaţia politică din România, înainte de a da declaraţii, ci a ascultat-o doar pe cea a preşedintelui suspendat, Traian Băsescu", a menţionat Victor Ponta.

UPDATE

Premierul a adăugat: "Sper să mă întâlnesc şi cu domnul Daul pentru că din cauza declaraţiilor sale referitoare la lovitura de stat din România. Îmi pare rău că încercarea mea de a avea un dialog cu dumnealui nu a avut succes. A fost decizia lui".

"Referendumul trebuie să se desfăşoare în conformitate cu decizia CCR. I-am dat asigurări lui Schulz că, în conformitate cu rezultatele standard, rezultatele referendumului vor fi confirmate de CCR", a menţionat Ponta.

UPDATE

Martin Schultz a precizat: "Victor Ponta este prietenul meu. Face parte din aceeaşi familie politică europeană. Nu am fost lipsit de reacţie cu privire la reacţiile lui Traian Băsescu atunci când l-a numit pe domnul Boc în loc să îl numească pe Johannes".

UPDATE

Ponta a declarat: "Mă aflu aici ca să dau asigurări că România este o ţară europeană care respectă toate condiţiile Uniunii Europene. Parlamentul nu a demarat nici o acţiune împotriva preşedintelui. CCR a constatat că Parlamentul României a respectat regulile suspendării preşedintelui. Guvernul a luat notă şi va respecta total decizile CCR. În numele Guvernului, consider că orice măsură care ar fi necesară să redea încrederea UE în România va fi respectată".

UPDATE

"Premierul este gata să accepte decizia CCR şi să înlăture toate dubiile apărute în presa europeană. Eu şi premierul am avut un schimb de opinii foarte deschis. Trebuie să am grijă ca toate standardele UE să fie respectate. După întălnirea cu premierul sunt optimist", a declarat Martin Schultz.

...

Premierul Victor Ponta susţine o conferinţă de presă, la Bruxelles, cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb