USR a obţinut întoarcerea în comisii parlamentare de specialitate a modificărilor aduse Codului Rutier

S.B.
Politică / 29 iunie 2022

USR a obţinut întoarcerea în comisii parlamentare de specialitate a modificărilor aduse Codului Rutier

USR obţine întoarcerea la Comisia de transporturi a amendamentelor prin care coaliţia a modificat Codul Rutier, reintroducând posibilitatea pentru şoferii care încalcă grav regulile de circulaţie să rămână cu carnetul de conducere, informează news.ro.

"USR reuşeşte astfel să oprească nebunia girată de PSD-PNL-UDMR prin care se dădea frâu liber iresponsabilităţii criminale la volan", arată comunicatul de presă al partidului.

"Astăzi am reuşit să oprim coaliţia şmecheriei la volan din a merge mai departe cu măcelărirea Codului Rutier, în ţara cu cei mai mulţi morţi din accidente rutiere din UE. Toate portiţele şi şmecheriile pe care le-au băgat înapoi cu dedicaţie pentru şmecherii cu legitimaţie, girofar şi bolizi se reîntorc în dezbaterea Comisiei de transporturi, unde alături de colegii mei nu vom renunţa până nu vom corecta aceste amendamente periculoase şi iresponsabile. Prin dezbatere şi critici reale, nu cum au făcut PSD-PNL-UDMR călcând în picioare democraţia. Vrem reguli de circulaţie europene, nu şmecherie post-sovietică pe drumuri!", a declarat preşedintele interimar al USR Cătălin Drulă, conform sursei citate.

Prin amendamentele iresponsabile aduse Codului Rutier, PSD-PNL-UDMR au modificat ordonanţa, promovată chiar de ministrul de Interne Lucian Bode, prin care se înăspreau pedepsele pentru încălcarea regulilor de circulaţie.

La începutul lunii iunie, preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, l-a confruntat pe ministrul Lucian Bode în legătură cu amendamentele ucigaşe la Codul Rutier şi i-a cerut să se poziţioneze clar şi să spună dacă acest proiect va fi votat de PNL sau nu mai departe în plen, neobţinând niciun răspuns din partea lui la acel moment.

Cătălin Drulă i-a cerut aceste lămuriri lui Lucian Bode în condiţiile în care este şi secretar general al PNL şi în contextul în care MAI nu trimisese până la acel moment niciun reprezentant în Comisia de transporturi din Camera Deputaţilor, deşi este obligat legal, pentru a exprima poziţia oficială a Guvernului pe acest subiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb