USR depune plângere penală împotriva lui Sebastian Cucoş

E.A.
Politică / 28 septembrie 2018

Sebastian Cucoş (Sursa foto: Twitter)

Sebastian Cucoş (Sursa foto: Twitter)

Deputatul USR Stelian Ion a depus, astăzi, la Parchetul General o plângere pe numele colonelului Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, pe care-l acuză de inducerea în eroare a organelor judiciare pentru că a susţinut că protestul din 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat. Plângerea este semnată de 28 parlamentari USR.

"Denunţul format de 28 de parlamentari USR este de inducerea în eroare a organelor judiciare. Domnul Sebastian Cucoş a minţit în mod inacceptabil organele judiciare, a minţit procurorii, spunând că pe 10 august a avut loc o tentativă de lovitură de stat. Este o minciună absolut ridicolă. Lucrurle nu pot rămâne în acest stadiu", a spus deputatul URS Sebastian Ion la ieşirea din sediul Parchetului General unde a depus o plângere penală împotriva colonelului Sebastian Cucoş, conform News.ro.

Stelian Ion a precizat că USR a trebuit să ia atitudine, întrucât nu a existat nicio autosesizare cu privire la acest aspect.

"Este foarte grav că un oficial, un şef din Jandarmeria Română foloseşte instituţia sa pentru a induce în eroare organele judiciare", a mai spus Stelian Ion.

Acesta susţine că Sebastian Cucoş a depus la DIICOT plângerea cu privire la tentativa de lovitură de stat pentru a susţine declaraţiile lui Liviu Dragnea pe această temă, dar şi ca o "şicană" pentru declinarea dosarului privind violenţele din 10 august către DIICOT şi întârzierea anchetei în acest dosar.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din 10 august.

Parchetul General anunţa la începutul acestei luni că la Secţia Parchetelor Militare au fost depuse 770 de plângeri penale de către persoane care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb