USR PLUS: ''Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie să plece''

G.U.
Politică / 10 aprilie 2021

Sursă foto: Ziare.com

Sursă foto: Ziare.com

USR PLUS consideră că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi, pentru că sunt vinovaţi de modul "inacceptabil" în care a fost gestionat transferul pacienţilor, informează Agerpres.

"Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie să plece! Modul în care a fost gestionat transferul pacienţilor de la Spitalul Foişor este inacceptabil. Managerul spitalului a blocat formalităţile pentru transformarea Spitalului Foişor în spital COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienţilor. Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi. Spitalul Foişor aparţine de Primăria Bucureşti, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiţi fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea", se arată într-un comunicat transmis astăzi de USR PLUS.

Potrivit sursei citate, consilierii generali USR PLUS au început evaluarea spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei încă de anul trecut, iar rezultatul este că aceste spitale sunt "conduse dezastruos", "sunt pline de cazuri de corupţie, furt din bani publici".

"Viceprimarul USR PLUS, dr. Horia Tomescu, a cerut în repetate rânduri demiterea oamenilor numiţi de doamna Gabriela Firea şi reforma sistemului prin lansarea de concursuri transparente pentru funcţiile de conducere a spitalelor. Până acum, însă, toate încercările USR PLUS de a reforma spitalele bucureştene au fost blocate. Viceprimarul Horia Tomescu nu a primit nici până la acest moment atribuţiile prevăzute în protocolul preelectoral care permit începerea reformei", precizează USR PLUS.

"Pentru a preveni astfel de cazuri pe viitor, cerem încă o dată ceea ce am cerut de la începutul mandatului: demiterea directorului ASSMB şi efectuarea de concursuri corecte, transparente şi accesibile tuturor pentru funcţiile de conducere a spitalelor care aparţin de Primăria Bucureşti", a declarat Horia Tomescu.

USR PLUS menţionează că oamenii puşi de Gabriela Firea, "fie din incompetenţă, fie din rea voinţă", vor continua "dezastrul din sistem", transmite Agerpres.

"Costurile amânării în continuare a reformei sunt plătite în primul rând de pacienţii vulnerabili. Lucrul acesta este inacceptabil. Cerem, aşadar, de urgenţă, primarului general al Capitalei Nicuşor Dan: demiterea directorului Spitalului Foişor, demiterea directorului ASSMB, deblocarea reformelor în spitalele care aparţin de Primăria Bucureşti prin împuternicirea viceprimarului dr. Horia Tomescu pentru a începe reforma", se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Si dracnia este vinovat si trebuie sa plece. Doar voi trebuie sa ramaneti ca sa salvati (distrugeti) totul.

    1. Dragnea sta in puscarie ca , cica a scos lumea la referendum si ca au fost angajate doua persoane dar nu de el,iar nemernicii usr pnl ist ca distrug,fura o tara au tupeu,nesimtire sa ne spuna ca noi suntem vinovat ,la Foisor menegerul si doctorii,ei niciodata,demisia criminalilor care nu au fost in stare sa faca un pat de terapie intensiva,a trebuit sa dea pacienti afara de la Foisor ,daca nu moderniza Firea spitalul ce faceau unde duceau pacientii

    voi trebuie sa plecati , pacoste pe capul oamenilor , dracu sa-i ia pe cei care v-au adus la putere , cu voi cu tot !

    1. Nu sa plece,la puscarie cu toti

      Sunt acri strugurii, vulpit-o?

    suflete vandute, tradatori de neam ce sunteti

    nu va este rusine ca batjocoriti o tara intreaga ca sa furati /omorati si condamnati la moarte doar ca sa va indepliniti scopul marsav? 

    daca indrazniti sa faceti asa ceva veti avea mari, f mari surprize! 

    nu dintre cele placute

    IN FRUNTE LISTEI ESTE LIDERUL VOSTRU!!! 

    Criminalilor 4 ani de zile a ti terorizat tara, ne ati spus ca tot ce se intampla este vina guvernului ,atunci psd ,acum cand sunteti voi la guvernate nu mai aveti nici o vina ,toti au cate o vina numai voi sunteti curati ca lacrima,noi toti suntem prosti,teroristi ,nazisti,analfabeti functional,oare nu cumva este invers dar mai adaugam si criminali,tradatorii

    1. Vroiam sa spun ,si eu, cine sa plece.Ati fost vi elocventi.FB

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb