USR PLUS îl propune pe Mircea Toma pentru poziţia de membru CNA

A.P.
Politică / 5 martie 2021

Mircea Toma, sursa: Facebook

Mircea Toma, sursa: Facebook

USR PLUS a anunţat, vineri, că îl propune pe Mircea Toma, preşedintele ActiveWatch, pentru poziţia de membru CNA. Toma este secondat de Dan Radu,vicepreşedinte al Asociaţiei "Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei", ca supleant, potrivit News.

"USR PLUS şi-a asumat ca obiectiv în cadrul coaliţiei de guvernare reforma Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care trebuie să înceapă cu transparentizarea numirii membrilor, digitalizarea şi transpunerea directivei UE privind serviciile audiovizuale. USR PLUS va propune întotdeauna profesionişti în funcţii publice. Prin umare, îl susţine pentru poziţia de membru în cadrul CNA pe Mircea Toma, secondat de Dan Radu ca supleant. Ambele nominalizări au avut la bază profesionalismul şi integritatea pe care le-au dovedit de-a lungul timpului în domeniile în care au activat", a transmis,vineri, USR PLUS.

Mircea Toma este preşedintele ActiveWatch, organizaţia care acţionează pentru protecţia drepturilor omului, militând pentru comunicarea liberă în interes public.

Toma deţine un doctorat în psihologie şi a activat, de-a lungul carierei sale profesionale, în următoarele arii: monitorizare şi analiză mass media; advocacy pentru drepturile omului; formator antidiscriminare şi interculturalism; jurnalism; coordonare şi formare competenţe comunicare publică; asistenţă psihologică, educaţie media, detaliază News.

Dan Radu este vicepreşedintele Asociaţiei "Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei". Este absolvent al Institutului Politehnic din Iaşi şi a lucrat pentru mai multe instituţii mass-media, ocupând funcţiile de reporter, redactor-şef, director general, editor, director de programe.

"Nominalizările lui Mircea Toma şi Dan Radu sunt încă un pas decent şi firesc pe care îl facem în această direcţie de a aduce societatea în politică. Ambii sunt oameni profesionişti, care sunt convins că vor reprezenta cu cinste în CNA valorile în care USR PLUS crede, ducând această instituţie acolo unde trebuie şi unde avem mare nevoie de ea", a afirmat Dan Barna, copreşedinte USR PLUS şi viceprim-ministru.

"Contăm pe anvergura morală şi profesională şi pe independenţa lui Micea Toma pentru a readuce credibilitatea în această instituţie de reglementare, care va trebui reformată şi adaptată la noile realităţi ale audiovizualului din România şi Europa. Iar Dan Radu va aduce, alături de Mircea Toma, viziunea şi experienţa sa reformatoare pentru un audiovizual modern", a declarat, la rândul său, copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, lider al Grupului Renew Europe în Parlamentul European.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Astia sunt fani lgtb, blm, plm

    Uitati-va bine cum arata un "asistat social da dreapta"...parca e homeless :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb