USR Sector 5 susţine că primarul Cristian Popescu Piedone a dat ordin de desfiinţare a corturilor USR amplasate în Sectorul 5

R.S.
Politică / 9 august

USR Sector 5 susţine că primarul Cristian Popescu Piedone a dat ordin de desfiinţare a corturilor USR amplasate în Sectorul 5

Corturile de campanie ale USR amplasate în Sectorul 5 trebuie să fie demontate, a decis primarul Cristian Popescu Piedone, conform USR, care susţine că filiala de sector deţine toate autorizaţiile necesare pentru montarea acestora, conform News.ro.

"Primarul Piedone a emis o decizie de ridicare a corturilor pe data de 8 august, menţionând în mod eronat şi corturi care nici măcar nu au fost încă montate. Acest act este considerat un abuz grav, având în vedere că autorizaţiile obţinute sunt similare cu cele utilizate în campania pentru alegerile locale, când nu au existat probleme de acest fel", informează USR, potrivit News.ro.

"Pare că primarul Piedone are ceva împotriva femeilor care fac politică. Sunt corturi cu candidaţi bărbaţi care nu au avut parte de acelaşi tratament ca cel al Elenei Lasconi. Avem toate autorizaţiile necesare pentru corturi, dar Piedone vrea să le ridice. În plus, decizia de ridicare afişată ieri pe corturi specifica inclusiv desfiinţarea unor corturi care nici nu erau montate. Ceea ce face Piedone este furt, distrugere şi abuz în serviciu. Nu mai vorbesc despre discriminare bazată pe orientări politice, din moment ce lasă corturile AUR în pace, iar pe ale noastre, care sunt perfect legale, vrea să le ridice. Va răspunde în faţa legii, acest lucru este clar!", a declarat Alexandru Dimitriu, lider al consilierilor USR Sector 5.

USR Sector 5 consideră acţiunile primarului Piedone drept un atac direct la adresa democraţiei şi a dreptului de a face campanie electorală în mod legal. Formaţiunea politică va lua toate măsurile legale necesare pentru a proteja drepturile cetăţenilor şi ale membrilor săi, scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. uita sa spuna ca si cele de la sur au fost saltate?!

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb