Vacanţele last minute, cele mai sigure plecări în contextul actual

A.T.
Miscellanea / 23 iulie 2020

Vacanţele last minute, cele mai sigure plecări în contextul actual

Eturia îşi lărgeşte portofoliul public cu circuite şi sejururi personalizabile în destinaţii europene

Agenţia de turism a integrat în pachetele sale asigurarea medicală care acoperă îmbolnavirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei

În această perioadă de incertitudine privind regulile şi măsurile fiecărei destinaţii în ceea ce priveşte turismul, agenţia de turism Eturia a lansat campania "Last Minute Escape - Unde poţi călători acum", prin care alege cu atenţie doar destinaţiile care nu impun izolare la sosire. Totodată, pentru siguranţa turiştilor, în aceste pachete sunt incluse cazări verificate cu servicii de înaltă calitate care respecta cele mai stricte măsuri de siguranţă şi vin în întâmpinarea clienţilor cu alte aspecte de confort pentru ca fiecare turist să se simtă în deplină siguranţă în vacanţa lor. Potrivit agenţiei, printre acestea, se numără protocoale pentru un mediu sigur în care distanţarea socială primează, standarde de extra-igienă cu programe stricte de curăţenie în ceea ce priveşte intervalele şi durata, inovaţie în echipamentele pentru dezinfecţie şi prevenţie, dar şi noi masuri digitale pentru a reduce la minimum contactul dintre clienţi şi stafful hotelier.

Ana Maria Gherasim, sales manager Eturia, a declarat: "Venim în întâmpinarea visurilor de călătorie cu o serie de vacanţe cu plecări în perioada urmatoare şi credem că vacanţele last minute sunt cele mai sigure plecări în contextul actual. Suntem la curent cu fiecare schimbare în ceea ce priveşte restricţiile de călătorie, dar şi într-o strânsă colaborare cu partenerii locali, care pot interveni prompt în orice situaţie".

Totodată, agenţia de turism specializată în vacanţe exotice a decis să lanseze pachete de vacanţă şi în Europa. Dacă vacanţele europene erau până recent create doar pentru clenţii fideli, fără să fie prezente puternic în oferta agenţiei, acum Eturia a decis să intre mai puternic şi pe acest teritoriu şi să creeze pachete de călătorii în Europa şi pentru publicul larg. Agenţia vine astfel să răspundă cererilor de călătorie ale turiştilor săi care se îndreaptă, în prezent, către vacanţe europene constrânşi de noul coronavirus. În plus, turiştii beneficiază de flexibilitate în caz de amânare.

Astfel, agenţia îşi lărgeşte portofoliul public cu circuite şi sejururi personalizabile la standardele de calitate cu care deja şi-a obişnuit turiştii. Clienţii pot explora acum Grecia, Cipru, Elveţia, Islanda, Italia sau Sudul Franţei.

"Credem că este momentul ca pachetele noastre în Europa să fie disponibile nu doar turiştior loiali, astfel încât să oferim tuturor celor dornici de o vacanţă premium, în siguranţă şi mai aproape de casă să-şi aline dorul de escapade, de deconectare," a declarat Ana Maria Gherasim.

În topul preferinţelor clienţilor Eturia se află, conform datelor agenţiei, în continuare grupurile cu tour-leader, pachete ce au totul inclus (de la zborurile până la destinaţie şi zboruri interne cu taxele de aeroport incluse, cazări selecţionate şi mesele specificate în program şi până la ghizi locali, excursii, taxe de acces la obiective, transferuri, chiar şi bacşişurile şoferilor şi ghizilor). Cum siguranţa turiştilor rămâne pe primul plan, agenţia a decis să limiteze numărul maxim de participanţi, astfel încât să poată fi respectată distanţa socială.

"Ne gândim la siguranţa tuturor, asigurarea medicală, una dintre cele mai complexe de pe piaţă, este inclusă implicit în toate pachetele noastre şi acoperă îmbolnavirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei. Iar, pentru a reduce la minimum orice risc în grupurile noastre, acestea vor avea un numar redus de turişti - vom închide grupurile la 12, 14 sau 16 persoane, în funcţie de specificul circuitului şi destinaţiei. Mai mult, în acest timp de vacanţe, vom folosi sisteme audio guide, pentru ca persoanele din grup să nu fie nevoite să stea aproape de ghidul local pentru a auzi informaţia şi să se poată păstra distanţarea socială," a spus Ana Maria Gherasim.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb