VALERIU GHEORGHIŢĂ: "Noi nu trebuie să ajungem cu implementarea certificatului într-un val de îmbolnăvire"

S.B.
Miscellanea / 11 decembrie 2021

"Noi nu trebuie să ajungem cu implementarea certificatului într-un val de îmbolnăvire"

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, este de părere că implementarea certificatului verde COVID trebuie să se facă în aşa fel încât să fie prevenit un nou val de îmbolnăviri şi nu în mijlocul unui astfel de val, informează news.ro.

El afirmă că acest certificat nu va avea "o performanţă de sută la sută în evitarea cazurilor de îmbolnăvire, dar va reduce considerabil riscul de îmbolnăvire".

"Cred că aici lucrurile sunt clare din cel puţin două puncte de vedere şi anume că avem nevoie de acest certificat pentru că rolul lui este şi de triaj medical, de triaj epidemiologic. Asta nu înseamnă că va avea o performanţă de sută la sută în evitarea cazurilor de îmbolnăvire, dar va reduce considerabil riscul de îmbolnăvire. De asemenea, un alt lucru pentru care mă bucur că s-a ajuns la un consens este legat de introducerea celor trei componente şi anume testarea, recuperarea după boală, respectiv vaccinarea", a declarat Valeriu Gheorghiţă, vineri seară, la TVR.

Medicul este de părere că autorităţile nu trebuie să ajungă să implementeze certificatul atunci când situaţia se agravează, rolul acestuia fiind de prevenţie.

"Trebuie să luăm în calcul faptul că orice măsură pe care o introducem trebuie să aibă cel puţin două motive, din punctul meu de vedere: unul să fie de prevenţie şi al doilea efect trebuie să fie de încurajare a vaccinării. De ce? Pentru că pentru noi este foarte important ca în final să asigurăm o protecţie ridicată la nivelul comunităţii şi la nivelul societăţii pentru a preveni alte valuri de îmbolnăvire. Altfel, o să rămânem tot timpul susceptibili şi vulnerabili în faţa valurilor următoare. Şi mai este un aspect, pentru că o persoană care astăzi se vaccinează va fi protejată şi va beneficia de vaccinare la cel puţin o lună de zile sau chiar o lună şi jumătate, depinde de schema de vaccinare efectuată. Tocmai de aceea, modalitatea efectivă de implementare sigur că aici este foarte important cum va fi definită, dar practic noi nu trebuie să ajungem cu implementarea certificatului într-un val de îmbolnăvire, ci trebuie să prevenim apariţia acelui val de îmbolnăvire. Asta este foarte important, este un principiu clar epidemiologic şi cred că orice măsură trebuie să plece de la aceste principii", a mai afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. VALERIU GHEORGHIŢĂ:

    "Noi nu trebuie să ajungem cu implementarea certificatului într-un val de îmbolnăvire" Noi trebuie sa implementam certificatul maro atunci cand nu e nimeni bolnav. Oamenii sanatosi sunt periculosi si trebuie intepati cat mai des. 

    1. Nu ai ce sa ceri unor psihopati. Astia trebuie indepartati de la butoane si bagati la parnaie minim 10 ani.

    In ce calitate vorbeste el de certificatul asta?

    Daca stam sa ne gandim si bataia publica a nevaccinatilor va "incuraja vaccinarea". Dar asta nu inseamna ca trebuie facuta. 

    Eu zic ca desteptii astia de guvernanti se aproprie destul de bine de limita la care insasi existenta certificatului verde si a dictaturii astea nemaiîntâlnite ii va face pe oameni sa evite vaccinarea. Practic, cand o sa ajunga la nucleul dur (create chiar de ei) ce vor face -- lagare de concentrare?  

    Cat timp Romania are stare de alerta pe vecie si vrea carnetele ca sa poti sa cumperi suruburi suntem sub dictatura. Orice spun autoritatile e doar in interesul lor. 

    Gheorghiţă tata, daca tot esti de acord cu decizia nazista de impunere a certificatului verde de sclav, atunci si tu ai avea nevoie de un "certificat rosu" de rujat indracit!

    1. Ai impresia ca Gheorghita va dialoga cu tine prin comentariile de pe Bursa?

      Asta e tipul de postare pe care tu o scrii si doar tu o citesti? Sau, esti mama sau tatal rujatului?

      da,da,da... l-a rujat sATANA cu madularul cel scarbavnic peste toata fatza aia a lui de iubitor de dictatura si certificate de posedat satanist STOP COVID !.... cum mai tremura el de placere la picioarele sATANEI primind ejacularea diabolica a serului anti-covid in sange!

    ce o sa vina oamenii sa va omoare pentru cata mizerie dictatoriala ati livrat voi pana acum , aratandu-va fetzele pe toate ecranele si in toate pozele!

    Maaaama, mama ce o sa va faca cand se porneste bulgarele Revolutiei la vale!  

    Mai Gheorghita ai grija sa nu te caute dracul si sa te ia lasa el in Iad .. Sunteti nazisti cumparati de big pharma cereti oamenilor sa se vaccineze cu un ser ce aduce moartea lenta... Sunteti criminali si o sa platiti pentru asta toti... Mars de aici..

    Oamenii aceștia nu au principii, nu le pasă de adevăr și nu prețuiesc binele!

    Cum poți să condiționezi drepturile naturale de un document emis de guvern, pe criterii medicale?!  

    Cum să fii presupus bolnav, și să trebuiască să dovedești că ești sănătos?! 

    Oare dacă ești bolnav, poți fi discriminat?

    Infectat nu înseamnă bolnav! 

    Nu vrem niciun certificat.Voi pentru cine lucrați?

    1. Pentru aia care fac 'vaccine'

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb