VALERIU GHEORGHIŢĂ: "S-a agreat transmiterea de mesaje RO-ALERT pentru respectarea măsurilor sanitare şi recomandarea de vaccinare"

G.B
Miscellanea / 6 octombrie 2021

Valeriu Gheorghiţă

Valeriu Gheorghiţă

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a agreat să fie transmis săptămânal un mesaj prin sistemul RO-ALERT care să comunice importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 şi informarea din surse oficiale, precum şi recomandarea "foarte fermă" de vaccinare, a declarat, astăzi, preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, potrivit Agerpres.

"În cadrul CNCAV, am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul RO-ALERT, în care să transmitem importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 şi de informare din surse oficiale, precum şi recomandarea foarte fermă de vaccinare. Mai mult decât atât, vor fi transmise mesaje şi prin intermediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către pacienţii cu afecţiuni cronice, pacienţii care se află în evidenţa Casei Naţionale de Asigurări Sănătate cu afecţiuni cronice", a precizat el.

Potrivit şefului CNCAV, s-a căzut de acord cu reprezentanţii medicilor de familie ca aceştia să contacteze individual pacienţii din listele proprii, în mod deosebit pe cei vulnerabili, în vederea conştientizării importanţei şi a beneficiilor vaccinării anti-COVID.

"Fac un apel, şi voi avea întâlniri în perioada următoare şi cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi cu boli cronice, pentru a susţine acest demers şi a transmite un mesaj foarte clar şi foarte ferm de adresabilitate către vaccinare a celor vulnerabili. De asemenea, prin intermediul asistenţilor comunitari. (...) Am avut o întâlnire cu reprezentanţii medicilor de familie în CNCAV şi am căzut de comun acord că una dintre modalităţile prin care putem să creştem conştientizarea importanţei şi a beneficiilor vaccinării ar fi contactarea individuală oamenilor, a pacienţilor din listele proprii, în mod deosebit a celor vulnerabili, care să se facă în perioada următoare (...) prin toate canalele de comunicare pe care dumnealor le au şi prin care ţin legătura în mod uzual cu pacienţii", a explicat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. MAI REGRETATUL FAMILIEI, PROSTITUAT DE PE CENTURA, SATANIST, MUIST, L. G. B.T.IST. NU MAI UMBLA CU MINCIUNILE,CA NICI DRACUL SA VA EA PE VOI TRĂDĂTORILOR DE TARA, CRIMINALILOR ÎN SERIE DE LA GUVERNARE NU VA MAI CREDE. NU VEDEȚI CE ÎNFRÂNGERE A PRIMIT PREȘEDINTELE VOSTRU CA VOI SATANIST, MUIST, L. G. B.T.IST. FETITA STEARPA DE LA COTROCENI 281_O.SUNTETI DISPERAȚI. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI. AU FOST 2 OTRAVURI, URMEAZĂ A 3 A ȘI VOR MAI FI ÎNCĂ 4.ACESTI SATANIȘTI, TRĂDĂTORII DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE AU PRIMIT ÎN PLIC PENTRU CA SA RAMINA PE FUNCȚII CA ÎN 3ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE SA VA PĂCĂLEASCĂ ȘI SA FACEȚI ACESTE 7 OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST. DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. NU VEDEȚI CE DISPERARE E PE CAPUL LOR NU ȘTIU CE SA MAI INVENTEZE. UNDE SUNT TOMBOLE LE, LOTERII LE CU UTILAJE AGRICOLE PROMISE. UNDE SUNT BONURILE DE MASA, VACCIEUERILE DE CE NU A AJUTAT PRIMA OTRAVA, DE CE NU A AJUTA A DOUA OTRAVA. DE CE NU AJUTA A TREIA OTRAVA. AU 7 OTRAVURI CA ÎN PLANUL LOR SATANIST DIABOLIC SA MOARA LUME NEVINOVATA. NU VA VACCINAȚI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb