VARA 2020: Mai mult de 60% dintre clienţii HVD Reina del Mar din Bulgaria au fost români

A.P.
Comunicate de presă / 1 octombrie 2020

Mai mult de 60% dintre clienţii HVD Reina del Mar din Bulgaria au fost români

Resortul HVD Reina del Mar din Bulgaria a fost ocupat în proporţie de peste 60% de români, vara aceasta. Ei au fost atraşi de raportul calitate-preţ, gama variată de oferte şi de pachetele de tip ultra-all-inclusiv, arată un comunicat de presă Travel Communication.

Aproximativ 1.3 milioane români optează în fiecare an pentru un concediu în Bulgaria. La resorturile precum HVD Reina del Mar sau HVD Miramar din Obzor, în anumite perioade de timp, numărul românilor din locaţie a ajuns şi la 80% din totalul rezervărilor.

Bulgaria a fost una dintre primele ţări care şi-a deschis graniţele pentru turişti, încrezători fiind că pot gestiona corespunzător situaţia. Condiţiile mai relaxate de intrare în ţară pe care Bulgaria le-a impus cetăţenilor români, precum şi preţurile cu până la 50% mai mici au contribuit la atractivitatea destinaţiei, românii fiind încă din 2018 pe primul loc ca număr de turişti străini care aleg să îşi petreacă concediul în Bulgaria.

Există o varietate de staţiuni şi unităţi de cazare pe litoralul bulgăresc, de la locuri pentru camping şi rulote până la resorturi de lux de 5 stele, în funcţie de bugetul şi preferinţele fiecăruia dintre turiştii ce optează pentru un sejur la vecini.

În topul preferinţelor românilor care au ales Bulgaria anul acesta, s-a aflat Obzor, una dintre cele mai vechi staţiuni de pe litoralul bulgăresc. Turiştii care au optat pentru Obzor mărturisesc că au dorit să profite de ofertele propuse de către cei de la HVD Hotels, lanţ hotelier ce are în Obzor 2 unităţi de cazare, anume Reina del Mar, un resort de 5 stele recent inaugurat cu servicii ultra-all-inclusive şi Miramar, un hotel de 4 stele, cu servicii all-inclusive.

Sistemul ultra-all-inclusive de servire şi accesul non-stop la băuturi şi gustări, au fost cerinţele obligatorii pentru turiştii români în acest sezon. Prin implementarea acestui sistem s-a putut asigura şi distanţarea socială la orele principale de masă, deşi resortul avea un grad de ocupare de peste 95%, detaliază comunicatul de presă.

Resortul de lux Reina del Mar este rezultatul unei investiţii de peste 100 de milioane de euro. Situat într-o zonă liniştită din staţiunea Obzor, hotelul se întinde pe o suprafaţă de peste 2000 mp şi dispune de 637 de spaţii de cazare, cu diverse capacităţi de acomodare şi diferite privelişti.

Gergana Zaneva, director HVD Hotels Bulgaria, a declarat: ,,Reina del Mar este noul hotel din lanţul nostru, primul de 5 stele din portofoliu. Este modern mobilat şi decorat în nuanţe calde şi elegante, iar cei care ne-au trecut pragul s-au putut bucura în voie de cele 6 piscine exterioare, unde avem şi o zonă de tobogane, de locul de joacă pentru copii, de restaurante, de beach club, snack-club şi patiserie, precum şi de barurile amplasate prin întreg resortul. Din câte am observat, turiştii români apreciază îndeosebi accesul nelimitat 24h la băuturi şi mâncare, şezlongurile gratuite şi umbrelele de pe plaja private a resortului, precum şi accesul gratuit la facilităţile hotelului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb