Various Brands deschide două noi magazine în Bucureşti şi Bacău

A.P.
Lifestyle / 18 decembrie 2020

Various Brands deschide două noi magazine în Bucureşti şi Bacău

Various Brands deschide încă două magazine până de Crăciun, în Bucureşti şi Bacău, şi încheie, astfel, anul cu o reţea formată din 26 de magazine fizice şi un shop online, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Primul magazin care îşi va deschide uşile pentru pasionaţii de streetwear este cel din AFI Cotroceni din Bucureşti, pe data de 18 decembrie. Acest magazin, situat la etajul 1, îşi va întâmpina clienţii într-un spaţiu modern cu o suprafaţă de 80 metri pătraţi.

Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat pe data de 24 decembrie, în Arena Mall din Bacău, tot la etajul 1, suprafaţa utilă a acestuia fiind de 117 metri pătraţi.

Investiţia în cele două noi magazine Various Brands, făcută la finalul unui an cu multe provocări, se ridică la aproximativ 400.000 euro şi cuprinde atât amenajarea spaţiilor cu designul minimalist şi bine cunoscut al retailerului, cât şi stocul de produse de la cele mai renumite branduri la nivel internaţional, precum Nike, Puma, Jordan, adidas şi multe altele.

Nicolae Popa, co-owner Various Brands a spus: "Cu toate incertitudinile aduse de această pandemie, suntem mândri să spunem că ne-am depăşit targetul iniţial de expansiune pentru 2020 şi am pus pe harta ţării 6 noi magazine în 5 oraşe-cheie, astfel încât să ajungem cât mai aproape de clienţii noştri care apreciază produsele noastre de calitate şi preţurile competitive".

Bogdan Nania, co-owner Various Brands a declarat : "Ne dorim ca anul viitor să continuăm, în acelaşi ritm, creşterea reţelei naţionale şi, de ce nu, să căutăm variante optime pentru a depăşi graniţele ţării. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm mai mult platforma noastră de e-commerce, www.various-brands.ro, pentru o mai puternică prezenţă în online".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb