VASILE DÎNCU: "Este necesar un certificat verde"

G.B
Politică / 9 noiembrie 2021

Vasile Dîncu

Vasile Dîncu

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a spus ieri că este necesar un certificat verde, însă "într-o variantă poate mai raţională decât cea de la Senat". "Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioţii Europei", a adăugat Dîncu. Certificatul COVID pentru angajaţi a fost respins de Senat şi va merge la Camera Deputaţilor, care e cameră decizională, potrivit Digi24.

"Ne dorim un certificat verde, dar o variantă poate mai raţională decât cea de la Senat. Cea de la Senat exagera oarecum cu obligativitatea vaccinării. Modul cum a fost definit certificatul verde în ţări europene, ca Franţa, Germania, sau Italia de exemplu, în care este un pic mai flexibilă obţinerea unui certificat verde", a spus Vasile Dîncu, la Digi24.

"În mod normal, eu cred că şi statul îşi poate propune să îi sprijine pe cei care nu pot să-şi permită testarea, sau să avem testări mai ieftine, eventual realizate, în mare măsură sponsorizate, o mare parte dintre ele, de stat", a adăugat preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

"Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudoştiinţifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioţii Europei", a încheiat Vasile Dîncu.

Senatorii au dezbătut şi votat, în urmă cu două săptămâni, proiectul de lege care prevede obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă.

Legea nu a strâns suficente voturi pentru a fi adoptată. Senatul este prima cameră sesizată. Proiectul merge la Camera Deputaţilor, care este cameră decizională.

Proiectul a fost respins de Senat cu 67 de voturi "pentru" şi 60 de voturi "împotrivă". Pentru adoptare, fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. PSD şi AUR au votat împotriva proiectului de lege.

Proiectul merge la Camera Deputaţilor, care e cameră decizională.

Proiectul prevedea ca certificatul COVID să fie cerut pentru angajaţii de la stat şi privat. Raporturile de serviciu în baza cărora îşi desfăşoară activitatea personalul din unităţile publice şi private care nu prezintă certificatul digital al UE privind COVID-19 se suspendă de drept, fără plata drepturilor salariale, pe o perioadă de 30 de zile, mai precizează proiectul. După 30 de zile contractul de muncă poate fi desfăcut.

De asemenea, costul testelor COVID-19 este suportat de către personalul unităţilor publice.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Acum e necesar!

    Cand erati in opozitie nu era necesar certificatul, nici vaccinarea si nici restrictiile nu erau necesare.

    Nu v-ati schimbat naravurile, sunteti toxici in continuare (nu pentru ca sustineti certificatul, ci pentru ca v-ati opus vaccinarii si restrictiilor in ultimii 2 ani si multi oameni au murit din cauza voastra).  

    1. Nu s-au opus vaccinarii , nu mai bate campii , la restrictii si vaccinare au fost aceleasi jigodii ca si usr si pnl ! Cercel si Rafila sint la fel ca si celelalte trompete oms , big pharma !

      Cum dracu a apărut și nenorocitul asta?

      Nu s-au opus inteparii bai prostane! Au invatat lectia si trebuie sa se afirme cu acest nazi-pass.

    acest cocalar cu pretentii de intelectual ( habar n-am de unde eticheta asta ) a fost tot timpul un pofticios de cizma straina , aidoma multor ardeleni , in special clujeni , un basist si pedelist convins , unul din artizanii politicii lamentabile din regimul basescu . acum este strategul psd -ului , si rezultatele se vor vedea cum s-au vazut si la pdl .unii spun ca , chiar asta este misiunea lui , sa distruga si psd . cu un pseudo lider ca , ciolacu , s-ar putea ca treaba sa mearga struna .

    ... toți se pricep ...

    Este necesar, sub forma de SU-PO-ZI-TOR.

    Pe care sa si-l bage Dancu in c-r. Sa vada cate grade are. 

    Da unu' mai gros, sa-l tina minte!!

    Ba, urat mi-e ardeleanul asta! Cred ca aduce cu un personaj din filmul ION. Are un aspect grețos, parsiv, avar, marlanoi care se crede stilat, grof care sfidează pleava de români. Cum dracu l-a acceptat retardaților de Ciolacu?

    1. cine se aseamana se aduna ! uita-te la ciolacu , alt ghiorlan !

      Acum acesti ghiorlani se aduna cu alti ghiorlani: citu, gorghiu, roman

    Alta bestie securista si antinationala! O sa-i vina si lui vremea!

    Securistul Dîncu supranumit "spaima alfabetului" sau "prostanul de la Cluj" e un personaj sinistru, parșiv, bolnav, imbecil și incompetent. "Datorită" strategiilor lui perfecte, pesede are max 15% din voturile clujenilor.

    Am votat exclusiv cu dreapta de 30 de ani dar acum voi vota PSD pentru prima oara , fara nici o retinere !

    GUNOAIE tip carmen dan , deputatul mitraliera si toate cozile de topor dracniene nu mai au ce cauta in politica, ci dupa gratii , la gherla pe timp nedefinit ! 

    1. Cine o sa-i bage la Gherla?

      PSD-ul pe care il vei vota? 

      Nu, AUR! De asta ne înscriem în partid! 50 RON/luna 600 RON/an membru activ cotizant!

    NU e necesar un certificat verde!

    Certificatul verde e necesar doar guvernelor care vor sa conduca etatist si invaziv la nivelul vietii individului (ex: bolsevism, hitlerism, etc).  

    va simtiti ? adica aveti veleitati dictatoriale mai nou ?  

    Sa preiei o părere dintr-un tabloid obscur al unei Europe care nu mai reprezintă Renașterea, ci nazismul lui Hitler și obscurantismul primitiv al hoardelor barbare!? Nu ti-e rusine, scarba securista? Poate singura vina a poporului care a dat pe Palade, Eminescu, Henri Coandă, Ciprian Porumbescu, Mircea Eliade e ca a suportat o clasa de politicieni navlegi care au distrus sănătatea, cultura, învățământul, dezvoltarea, au sărăcit poporul și acum pun glonțul(=vaccinul: nu e de ajuns ca Vestul a jefuit Romania in ultimii treizeci de ani?) pe ei, silindu-i sa moara sau sa paralizeze, terorizându-i prin media, ținând bătrânii in afara magazinelor cu alimente si a spitalelor care ard! Arde “cultura” nazista in tine precum focul in Gehemna! Tribunalele poporului vor avea de a face cu trădători de neam și țara ca tine! Și vor aplica Legea Talionului! Ca in timpul Revoluției din 1789 din Franta!

    1. Fi cu tine!

    Scapa țara de o clasa politica anti-popor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb