Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, nu mai este consilier general

G.M.
Miscellanea / 31 ianuarie 2022

Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, nu mai este consilier general

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a luat act, astăzi, de demisia lui Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, din rândul aleşilor locali şi a decis vacantarea postului de consilier general. Au fost înregistrate 50 de voturi pentru, zero împotrivă, zero abţineri, pentru vacantarea postului de consilier general deţinut până acum de Vasile Petrariu.

Înainte de vacantarea postului, Andrei Daniel Rigu, consilier general din partea USR a solicitat celor de la PSD, prin liderul de grup Aurelian Bădulescu, să se delimiteze de fostul lor consilier general, pentru greva ilegală ce a paralizat Capitala timp de o săptămână şi care a dus la distrugerea unor autobuze ce au ieşit în acea perioadă pe trasee.

"PSD este un partid care nu se dezice niciodată de oamenii cu care a muncit, cu care au obţinut voturi şi cu care a obţinut cel mai mare număr de mandate din Consiliul General. În această săptămână, vă voi servi şi PSD vă va dezvălui o activitate infracţională a domnului Nicuşor Dan la nivelul STB împreună cu membrii Consiliului de Administraţie numiţi de partidul lui Cioloş (n.red. - USR). Nu îi vom mai da mandat acestui tânăr de 52 de ani care conduce Primăria Capitalei să negocieze cu cei de la Otokar pentru că în interiorul acestei negocieri sunt aspecte infracţionale", a spus Aurelian Bădulescu, consilier general, liderul grupului PSD.

El a precizat că greva de la STB nu a fost o grevă aşa cum este ea definită de legislaţia curentă şi că liderul de sindicat, Vasile Petrariu a ales să părăsească grupul politic al PSD pentru a îşi continua activitatea sindicală.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Mai toti liderii de sindicat sunt inregimentati politic, de aceea au reusit sa puna pe butuci toate intreprinderile din Romania. Slujesc la mai multi stapani. Sindicatele, federatiile, confederatiile au tradat salariatii. Pe de alta parte este si vina membrilor de sindicat ca nu au introdus in statute ca liderii nu au voie sa adere la partidele politice. Si uite asa s-a dus toata miscarea sindicala si cu ea toate locurile de munca. Sa ne uitam la tradatorul Mitrea ajuns in parlamentul Romaniei si acum mare analist, Ciorbea alt tradator, Coarna alt tradator.Sefii de la confederatii mana in mana cu politicul au vand salariatul si membri de sindicat, alti tradatori, si vedem aici Legea Dialogului Social care interzice greva si liderul de sindicat de la companii il fac catel pe lant.

    Cine este lider de grup?Badulescu?aceasta catastrofa municipala!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb