VASILE PETRARIU, SINDICAT STB: Îmi dau demisia din funcţia de consilier general şi din PSD

G.B
Miscellanea / 24 ianuarie 2022

Vasile Petrariu

Vasile Petrariu

Protestul angajaţilor din Societatea de Transport Bucureşti nu are nicio conotaţie politică, afirmă liderul Sindicatului din STB, Vasile Petrariu, care anunţă că astăzi îşi va da demisia din funcţia de consilier general şi din Partidul Social Democrat, potrivit Agerpres.

"Am văzut în ultimele zile cum primarul general, Nicuşor Dan, nu a oferit absolut nicio soluţie la problemele legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB SA), dar încearcă într-un mod ruşinos să îşi acopere propria incompetenţă inducând ideea unui protest cu conotaţii politice. (...) Vă transmit un singur lucru, domnule primar general: astăzi îmi dau demisia din funcţia de consilier general şi din Partidul Social Democrat. Acest protest nu are nicio conotaţie politică", a scris Petrariu pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat că cei peste 10.500 de angajaţi ai STB SA nu au ieşit în stradă pentru un partid sau pentru că le-a zis el ci pentru că primarul general şi conducerea societăţii au refuzat timp de un an de zile să dialogheze cu ei.

"Problemele pe care angajaţii STB SA le revendică nu au treabă cu politica, ci cu siguranţa transportului public, cu abuzurile care se fac în societate, cu salariile şi condiţiile de muncă. Bucureştenii trebuie să ştie, domnule Dan, că, deşi le-aţi dublat preţul biletului anul trecut, nu aţi făcut absolut nimic pentru a asigura condiţii de călătorie mai bune.(...) Dacă nu aţi fi fost arogant şi ne-aţi fi acordat mai mult de un minut la discuţii, poate aţi fi aflat că aceşti angajaţi se tem că în curând nu vor mai avea loc de muncă. Pentru că dumneavoastră şi camarila dumneavoastră vreţi să externalizaţi mare parte din activităţile realizate astăzi de angajaţii STB SA", a mai scris liderul de sindicat pe reţeaua de socializare.

Greva angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti continuă şi astăzi, fiind a cincea zi în care cea mai mare parte a şoferilor refuză să iasă pe traseu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. AI INNEBUNIT , COMUNISTULE ??? ORI TE-AI PROSTIT ??? DUPA CE TE-AI CHINUIT ATATA , SI AI INTARATAT PE TOATA LUMEA , IN FOSTUL ''''' ITB ''''' ??? AI LASAT BUCURESTIUL PUSTIU , LA CAPITOLUL MIJLOACE DE TRANSPORT , DE PARCA ERA COMPANIA LU' MA-TA , SI ACUM CE FACI ??? RAMAI IN PICIOARE SI LUPTA !!! CAND OR VENI AIA , SA-TI PUNA CATUSE , BATE-TE CU EI !!! TAVALESTE-TE PE JOS , SI TIPA !!! CHEAMA IN AJUTOR , PARTIDUL COMUNIST , CA TREBUIE SA APARA CAREVA !!! CA DOAR ROMANIA , E PLINA DE COMUNISTI !!! CUM DRACULUI , SA MEARGA CEVA BINE IN TARA ASTA , SUB INTELEAPTA LOR OBLADUIRE ??? SI BUCURESTIUL ??? DA-L DRACU !!! NOI , PSD , SANTEM BUCURESTIUL !!! LOCUITORII ??? DA-I DRACU ' SI PE AIA !!! CA NOI CONTAM , CEI ''''' ALFA ''''' , ALESII !!! LEGE , PENTRU NOI ??? CE-I AIA , LEGE ??? CA NOI , SANTEM LEGEA !!! NU SANTEM NOI , LA PUTERE ACUM ??? CE SA NE FACA NOUA , LEGEA ??? ASA CA RAMAI PE LOC !!! CA DE AIA ESTI LIDER DE SINDICAT !!! SI LUPTA !!! MAI TINE BUCURESTIUL INCA O SAPTAMANA - DOUA ASA , SI O SA AJUNGA PE BUTUCI !!! SI CE DACA ??? DA-L DRACU ' !!! CA NOI , SI INTERESELE NOASTRE CONTAM , NU BUCURESTIUL !!! CINE A AUZIT DE BUCURESTI ??? CA NOI , NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tarziu tovarase Petrariu iti dai demisia tarziu din cele 2 functii politice. Este legal ca un lider de sindicat sa fie afiliat politic, sa detina o functie politica de prim rang ? Sigur greva ta este politica; ai cerut in primul rand schimbarea directorului STB si nu ai reclamat practic conditii de munca. In greva ta, ilegala juridic, nu ai asigurat nici 33% din trafic cum prevede legea in cazul unei greve legale. Ai vrut cu orice pret blocarea Capitalei, haos, pentru ca asa ti-au cerut cei ce te patroneaza si consiliaza. Te-ai considerat un zeu pentru ca esti membru PSD si PSD-ul este la guvernare.

    Poate sa fie o legatura intre greva ta ilegala si situatia grava externa de la granitele Romaniei ? Cred ca contraspionalul romanesc ar trebui sa-ti cerceteze anturajul si opiniile politice. Sper ca nu ai vre-o preferinta intr-un ipotetic conflict NATO-RUSIA, preferinta contrara intereselor Romaniei. 

    Petrariule, agitator politic PSD, iti joc de Bucuresti si de o tara intreaga, ignorand o hotarare a justitiei si nerespectand nici macar aparenta unei greve legale. Vei plati curand oalele sparte in locul PSD-ului; ei te vor abandona rapid; vei plati despagubiri banesti mari pentru prejudicial adus STB iar daca STB ajunge in insolventa te vor ajunge blestemelor celor ramasi fara munca sau cu salarii micsorate. Daca ai la mana ceva despre Firea, PSD s-ar putea sa-ti fie de folos.  

    Petrariule ai intrat intru-un joc de mare miza, peste puterile tale si capacitatea ta a intelege politica. Greva ta este exemplul perfect ca Romania nu e un stat de drept. E clar ca in Romania o hotarare judecatoreasca poate fi sa nu aplicata functie de structura de putere implicata, de disponibilitatea unor autoritati de a aplica legea. Greva ta va conta in evaluarea Romaniei la Bruxelles; ei monitorizeaza cu mare atentie Romania si ne sanctioneaza derapajele. Ridicarea MCV-ului si intrarea in spatiul Schengen par tot mai departe dupa greva organizata de tine si asumata de tripleta: Firea-Dancu-Ciolacu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb