Vastint România - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din ţara noastră

A.M.
Companii #Construcţii / 4 februarie 2020

Vastint România - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din ţara noastră

Vastint România a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia clădire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul clădirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din ţara noastră, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, a treia clădire de birouri a proiectului Timpuri Noi Square a atins 92 de puncte în procesul de certificare, astfel, Vastint România deţine primele 5 locuri ale topului românesc, după succesul proiectului Business Garden Bucharest, a cărui clădire A s-a remarcat cu cel de-al treilea punctaj LEED la nivel mondial, în categoria Core & Shell la sfârşitul anului 2019.

Antoniu Panait, Managing Director, Vastint România, a declarat: "Obiectivul principal în cadrul Vastint Romania a fost să livrăm proiecte care să fie recunoscute nu doar pentru design, ci şi viabile, asigurându-i pe chiriaşii noştri că suntem un partener de încredere. Suntem încrezători că toate aceste eforturi au condus proiectele noastre la rezultatele uimitoare din prezent. Business Garden Bucharest şi Timpuri Noi Square sunt acum certificate LEED PLATINUM, cu cel mai mare scor din România. Vastint îşi propune să reducă consumul de energie şi apă, precum şi deşeurile operaţionale globale prin proiectele sale durabile. Obţinerea certificării LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri la nivel mondial, arată recunoaşterea eforturilor depuse de catre echipa noastră din Romania. Ne propunem acelaşi standard de certificare ecologică ridicat pentru toate proiectele noastre, inclusiv pentru următoarea fază a Timpuri Noi Square şi pentru proiecte care vor veni în viitorul apropiat."

De asemenea, sursa citată a menţionat că, angajaţii care lucrează atât în Business Garden Bucharest, cât şi în Timpuri Noi Square beneficiază de o calitate ridicată a mediului interior, cu un sistem de aerisire silenţioasă, sănătoasă, controlul confortului termic, echipamente electrice cu economie de energie, iluminare cu LED complet şi tehnologie de reducere a utilizării apei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb