Veeam anunţă evenimentul VeeamON Tour în România: Expand 2023

T.B.
Companii / 20 iunie 2023

Veeam anunţă evenimentul VeeamON Tour în România: Expand 2023

Veeam® Software a anunţat coordonatele evenimentului VeeamOn Tour România: Expand 2023. Evenimentul anual, dedicat comunităţii de experţi din România în domeniul recuperării datelor, va avea loc pe 22 iunie, la Athenee Palace din Bucureşti, va permite accesul gratuit şi se va desfăşura între orele 10:00 şi 15:00.

Participanţii vor avea oportunitatea de a-şi extinde cunoştinţele în domeniul recuperării şi securităţii datelor în cloud, de a explora modalităţi de dezvoltare a unor soluţii mai bune în ceea ce priveşte rezilienţa şi recuperarea datelor, precum şi de a dialoga si interacţiona cu experţi sau ingineri specializaţi, de a testa tehnologia si nu in ultimul rând de a socializa împreună cu alţi participanţi la conferinţă.

Reprezentanţii Veeam, experţii locali, partenerii şi aliaţii strategici ai companiei vor participa pentru a descoperi şi contribui la discuţii despre instrumentele necesare în rezolvarea provocărilor de gestionare a datelor cu care se confruntă afacerile în prezent. Clienţii Veeam îşi vor împărtăşi experienţele cu privire la aplicarea soluţiilor de protecţie a datelor în viaţa de zi cu zi.

În cadrul evenimentului, participanţii vor afla mai multe despre soluţia Veeam Data Platform şi modul în care platforma ajută firmele de toate dimensiunile şi din toate sectoarele să profite la maximum de beneficiile oferite de cloud pentru a-şi proteja în mod eficient şi scalabil datele şi sarcinile de lucru, oferindu-le în acelaşi timp cea mai bună linie de apărare împotriva ameninţării ransomware, printr-o recuperare rapidă şi sigură.

Aflaţi cum cele peste 500 de noi funcţionalităţi şi îmbunătăţiri ale Veeam Backup & Replication v12 - fundament al Veeam Data Platform - inclusiv elemente precum backup-ul direct-to-object, imuabilitatea, rezilienţa cibernetică avansată şi protecţia hibridă de neegalat a cloud-ului - oferă securitate şi totodată asigură recuperarea şi libertatea datelor, necesare continuităţii operaţionale a oricărei afaceri.

Testarea tehnologiilor in cadrul laboratoarelor Veeam Hands On Labs, in care vor putea fi utilizate pentru a intelege si invata atat produsele Veeam cat si cum pot fi ele utilizate pentru a atinge obiectivele de business, cum ar fi a asigura protectia impotriva ransomware, protectia datelor din propriul datacenter sau din cloud, protectia datelor din Microsoft 365, a mediilor Kubernetes si altele.

Sesiunile vor include discuţii în panel alături de Dan Popa, Regional Manager Southern Eastern Europe la Veeam, Cornel Popescu, Senior Systems Engineer la Veeam, şi Andrzej Niziolek, Senior Sales Director Eastern Europe Veeam, precum şi alţi experţi internaţionali care vor facilita training-uri recunoscute internaţional, prezentări ale unor soluţii de protecţie a datelor găzduite în cloud, design-uri, precum şi demo-uri pentru gestionarea ameninţărilor de securitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb