VEKA România îl numeşte pe Alexandru Oancea în poziţia de Marketing & Market Development Manager

S.B.
Comunicate de presă #Construcţii / 30 mai 2023

VEKA România îl numeşte pe Alexandru Oancea în poziţia de Marketing & Market Development Manager

VEKA România, subsidiara locală a Grupului VEKA, lider al pieţei globale de profile PVC destinate execuţiei de tâmplărie termoizolantă, îl numeşte pe Alexandru Oancea în poziţia de Marketing & Market Development Manager.

În funcţia nou creată, Alexandru Oancea preia activitatea de vânzări a companiei în zona de sud a României, fiind responsabil de consolidarea actualelor parteneriate VEKA, precum şi de identificarea de noi oportunităţi de creştere. În plus, va continua să gestioneze dezvoltarea şi implementarea strategiilor de marketing în vederea consolidării brandului VEKA pe plan local.

Alexandru Oancea face parte din echipa VEKA România din 2007, iar timp de 15 ani a ocupat funcţia de Marketing Manager, poziţie din care a coordonat execuţia planurilor integrate de marketing şi comunicare, cu accent pe educarea pieţei privind beneficiile oferite de profilele de clasa A. În această perioadă, compania VEKA România a primit numeroase premii şi distincţii pentru proiectele de marketing, devenind şi un lider creativ în domeniu.

"Ultimii 15 ani au demonstrat că Alexandru are viziunea şi dinamismul de care avem nevoie. Sunt convins că, din noul său rol, va avea o contribuţie valoroasă la întărirea reţelei de parteneri şi la amplificarea prezenţei VEKA în zona de sud a ţării. Investiţiile constante în producţia de elemente de calitate superioară, inovaţiile, dezvoltarea permanentă a reţelei de parteneri şi campaniile de educare B2B sau B2C vor continua să fie pilonii strategiei noastre de business", a declarat Gyula Takacs - Director naţional de vânzări VEKA pentru România şi Ungaria.

"Sunt încântat să preiau acest rol care va duce la un nou nivel experienţa mea din ultimii 15 ani, într-un context în care sustenabilitatea şi eficienţa energetică sunt tot mai importante. Principalul meu obiectiv este să extind în continuare ecosistemul de parteneriate, dar şi să duc mai departe direcţia de comunicare out-of-the-box a brandului VEKA în România", a spus Alexandru Oancea, Marketing & Market Development Manager, VEKA.

Oferta VEKA în România include sisteme de profile PVC destinate producţiei de tâmplărie termoizolantă exclusiv clasa A, cu o durată de viaţă estimată la peste 50 de ani. Acestea asigură izolarea termică eficientă a clădirilor, reducând consumul de resurse pentru încălzirea sau răcirea încăperilor. Toate sistemele de profile PVC sunt prietenoase cu mediul înconjurător, putând fi reciclate de până la 10 ori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb