Veniturile Bittnet au crescut cu peste 63% în primul trimestru din 2023

S.B.
Companii / 15 mai 2023

Veniturile Bittnet au crescut cu peste 63% în primul trimestru din 2023

Grupul Bittnet raportează venituri consolidate în valoare de 53,5 milioane lei, în primul trimestru din 2023, în creştere cu peste 63% faţă de perioada similară a anului anterior, ca urmare a creşterii accelerate a activităţii de integrare IT&C - creştere de 80% versus T1 2022.

"Rezultatele Bittnet anunţate astăzi se înscriu în seria de repere pozitive pe care grupul le depăşeşte de la începutul anului, în drum spre obiectivul de profitabilitate: încheierea cu succes a celei mai mari runde de majorare de capital din istoria noastră, schimbarea structurii de acţionariat şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli cu vot aproape unanim de acţionarii noştri, confirmând astfel viziunea noastră de viitor.

Sunt convins că poziţia puternica de numerar: 43 de milioane lei la finalul lunii matie, capacitatea de a produce un flux de numerar pozitiv an de an şi posibilitatea crescută de a accesa finanţare ne va permite să ne continuăm cu succes strategia de M&A. Mai mult, noua structură operaţională a grupului, dezvoltată anul trecut, e perfect capabilă să susţină aceste planuri de dezvoltare." a declarat Mihai Logofătu, CEO şi cofondator Bittnet Group.

La nivel de marjă brută Bittnet Group înregistrează o creştere de 32% de la 6,5 milioane lei în T1 2022 la 8,6 milioane lei în T1 2023. Creşterea investiţiilor în structura operaţională a grupului în 2022 pentru dezvoltarea sa spre atingerea nivelului de 500 milioane lei a dus la înregistrarea unei pierderi operaţionale la nivelul grupului în acest prim trimestru al anului de 2,3 milioane lei. La nivelul rezultatului financiar, înregistrăm o diminuare a pierderii, de la 3,1 milioane lei în T1 2022 la 574 mii lei în primele trei luni ale lui 2023. Astfel, rezultatul brut rămâne în teritoriul negativ: o pierdere brută de 3,3 milioane lei, versus 3,5 milioane lei în T1 2022.

In ultimele 12 luni, evoluţia rezultatelor reconfirmă capacitatea grupului Bittnet de creştere a veniturilor şi a profitabilităţii operaţionale: veniturile consolidate se ridică la 213 milioane lei, în creştere cu aproape 74% faţă de perioada anterioară, iar marja brută la 45 milioane lei, în creştere cu 67%. În acest timp, profitul operaţional a avut o evoluţie pozitivă atingând valoarea de 6 milioane lei, în creştere cu 35%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb