Veniturile Vodafone România au scăzut cu 1,2%, în prima jumătate a anului

J.P.
Comunicate de presă / 24 iulie 2020

Veniturile Vodafone România au scăzut cu 1,2%, în prima jumătate a anului

Veniturile din servicii ale Vodafone România au fost în valoare de 189,7 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 iunie 2020, în scădere cu 1,2% faţă de trimestrul similar din anul anterior, dar "performanţele sunt bune, în ciuda contextului dificil" generat de pandemia de COVID-19, a prezicat compania printr-un comunicat de presă trimis redacţiei.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România: "Ultimele luni au venit cu provocări mari şi numeroase pentru oameni, companii şi pentru alţi actori sociali şi economici din cadrul societăţii noastre digitale. La Vodafone, am luat măsuri rapide pentru a ne asigura că propria afacere continuă să funcţioneze la capacitate maximă în aceste condiţii noi şi excepţionale pentru a putea fi în măsură să sprijinim societatea, deoarece serviciile de comunicaţie fixă şi mobilă s-au dovedit, încă o dată, că sunt infrastructuri vitale. Obiectivul nostru principal a fost să ne protejăm angajaţii şi să dezvoltăm soluţii fiabile de comunicare pentru toţi clienţii noştri ca aceştia să-şi poată continua vieţile personale şi profesionale. Ne-am angajat să ne păstrăm principalele obiective pentru a putea continua să menţinem toţi clienţii conectaţi şi să le asigurăm toate serviciile de comunicare de care aveau nevoie pentru a lucra, pentru a studia, pentru a rămâne conectaţi cu familia şi prietenii şi pentru a avea acces la servicii medicale şi de urgenţă. În opinia mea, situaţia actuală este o oportunitate pentru toată lumea, de la companii, la autorităţi şi alţi actori socio-economici, de a îmbunătăţi infrastructura digitală a ţării, de a reduce decalajele dintre diferite sectoare şi zone ale României şi de a accelera digitalizarea în beneficiul societăţii şi pentru un viitor mai rezistent şi mai durabil. Cu toţii trăim în acest nou context de piaţă şi trebuie să acţionăm împreună cu determinare pentru a stabili o agendă digitală mai cuprinzătoare şi mai ambiţioasă pentru România."

Veniturile din servicii se află la valoarea de 189,7 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială. În comparaţie cu perioada similară a anului trecut, veniturile din servicii raportate au înregistrat o scădere de 1.2%. Baza de clienţi a Vodafone România a atins valoarea de 10,8 milioane de clienţi la 30 iunie 2020. Valoarea ARPU mobil a fost de 5 euro în trimestrul încheiat la 30 iunie 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb