Verificări la Jandarmeria Capitalei după ce un bărbat a fost trântit la pământ şi încătuşat

S.B.
Miscellanea / 21 februarie 2021

Verificări la Jandarmeria Capitalei după ce un bărbat a fost trântit la pământ şi încătuşat

Conducerea Jandarmeriei Capitalei a dispus efectuarea de verificări în legătură cu modul în care doi jandarmi au încătuşat pe stradă, sâmbătă seara, un bărbat care a refuzat să poarte mască de protecţie în timpul unei manifestări în apropierea Palatului Parlamentului şi să prezinte datele de identificare în vederea legitimării, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 18,30, jandarmii au imobilizat un bărbat care a refuzat să comunice datele necesare în vederea stabilirii identităţii şi l-au condus la secţia de poliţie.

"Conducerea unităţii a dispus verificarea modului de acţiune al jandarmilor şi respectarea procedurilor. În urma refuzului repetat al persoanei de a prezenta datele necesare în vederea legitimării şi de a respecta recomandările făcute cu privire la portul măştii sanitare de protecţie pe timpul unei adunări publice, jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestaţia respectivă au condus persoana la secţia de poliţie, pentru a fi identificată şi sancţionată contravenţional. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi refuz de legitimare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi Legii 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", transmite Jandarmeria Capitalei.

În imaginile apărute în spaţiul public, bărbatul susţine că este ofiţer în rezervă al Armatei şi refuză să poarte mască de protecţie.

"Eu sunt ofiţer în rezervă al Armatei. Vreţi să ne batem? Hai să ne batem. Care e problema? Dacă vreţi să ne batem, haideţi să ne batem", le spune el la un moment dat celor doi jandarmi, care îi ceruseră actele de identitate.

Ulterior, cei doi jandarmi îl trântesc la pământ pe bărbatul respectiv şi îi pun cătuşele, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Minte multa nu se cere,sa fii prost sa ai putere.La fel se intampla si cu Iohannis.Ba romani. Dativa dracu daca nu ascultati ce va spun,trimit trupele de buldogi sa va rupa oasele. La fel am sa dau ordin sa se procedeze si cu minerii,care cer bani de salarii. Lasa ba ca vii dam cand om putea ca si asa aveti salarii prea mari si prea v-ati ingrasat.La fel sustine si MILITIANU fara scoala,care cica este sef de sindicat ciocan. Dupa asta,romanii care nu poarta masca,ar trebui batuti cu ciocanu de snitele. Bravo ba ciocane,nu este prea greu sa arati ca nu ai in cap decat tarate.Spui ca esti oltean,te-ai nascut cumva in Caracal.!

    1. Degeaba voi incercasa te lamuresc,ai ramas cu ciocanul in cap

    ar trebui sa le dea la marlani , niste filme cu politistii din tarile civilizate , sa vada cum se comporta un politist , jandarm . la noi ghiolbanu vrea sa te umilesti in fata lui , ca altfel ti-arata el cine este si ce muschi are !

    În America era făcut pachet la primul mârâit. Autoritatea statului trebuie respectată.

    1. pentru anonimul de la postarea 3.ai dreptate,autoritatea statului trebuie respectata. dar ce ne facem cand cei care conduc statul incalca drepturile valabil universale ale cetatenilor prevazute in carta drepturilor omului.? ia zii anonimule cand iohannis se pisa pe constitutia tarii si duce tara in lumea a treia,ce ne facem.? dar cand guvernul romaniei actual a ingropat tara in datorii pe care le vor plati generatii intregi ca sa aibe ei ce sa fure.?ce facem cu vanzarile de catre actualul guvern si a brumei de avutie nationala pe doi lei.? dar cu inchiderea minelor de carbune,cand vedem ca germania le deschide iar polonia produce jumatate din energia electrica prin folosirea carbunelui.?in ce tara ai vazut tu ca in timpul pandemiei,guvernul a furat banii romanilor ca sa ii imbolnaveasca si mai rau de coronavirus cumparand masti neconforme la preturi astronomice si ventilatoare platite cu bani grei care nu au ajuns niciodata in tara.ce zici despre angajarile facute de actuala coalitie de la guvernare prin care au numit in fruntea unor institutii,rude,amante si membrii de partid atat de prosti incat unii dintre ei nu stiau nici macar legile dupa care functionau institutiile pe care doreau sa le conduca(vezi apele romane).coliva de pe asazisul tort,a fost pusa insa de catre iohannis care dupa tragedia de la bals,a plecat la schii in bataia de joc a familiilor care isi pierdusera pe cei dragi./ ba ai dracu idioti ca tine,multi mai sunteti,insa tineti minte ca la targoviste,cazarma nu a fost daramata.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb