Vertiv deschide o nouă unitate de producţie şi un laborator de testare în India

F.D.
Companii / 12 ianuarie

Giordano (Gio) Albertazzi, CEO Vertiv

Giordano (Gio) Albertazzi, CEO Vertiv

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat deschiderea unei noi unităţi de producţie în Chakan, Pune, India, pentru a satisface cererea în creştere pentru centre de date şi soluţii de infrastructură de sprijin la nivel global, incluzand India şi regiunea APAC. Noua unitate fabrică produse şi soluţii de management termic adaptate pentru colocare, cloud, telecomunicaţii şi centre de date pentru întreprinderi, care se adresează atât pieţelor interne, cât şi internaţionale. Aceasta este cea de-a treia unitate Vertiv din India, alăturându-se unităţilor de producţie existente din Ambernath şi Pune, conform unui comunicat de presă al companiei.

Cu o suprafaţă de 1,94 hectare (19,509 metri pătraţi), unitatea susţine producţia de soluţii de răcire variind de la 200W la 2MW+, inclusiv chillere cu adiabatic free cooling, unităţi mari de tratare a aerului personalizate (AHU), unităţi termice montate pe perete, o nouă gamă de extindere directă mare (DX), DX ambalat şi free cooling cu unităţi economizoare, o nouă gamă de unităţi de răcire în rând, unităţi cu montare pe perete şi sisteme de răcire în rack. Facilitatea se mândreşte, de asemenea, cu laboratoare psihometrice de ultimă generaţie pentru a oferi teste de performanţă, un centru dedicat experienţei clienţilor şi capabilităţi de asistenţă pentru proiectare. Este situat într-un parc care respectă India Green Building Council (IGBC) şi care se concentrează pe durabilitate şi pe reducerea impactului asupra mediului.

Pe tema noii unităţi, CEO-ul Vertiv Giordano (Gio) Albertazzi a declarat: "Odată cu creşterea digitalizării globale şi adoptarea rapidă a inteligenţei artificiale (AI), industria centrelor de date se confruntă cu o creştere şi o cerere pentru mai multă capacitate, inclusiv pentru infrastructura termică şi energetică a centrului de date. Apariţia Indiei ca hub de centre de date în regiunea APAC este un motiv-cheie pentru care am construit această a treia unitate de producţie în India şi consolidează angajamentul nostru de a cultiva ecosistemul centrelor de date al ţării, răspunzând totodată cererii globale."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb