Vestfrost redefineşte conceptul de cramă profesională la tine acasă

Comunicate de presă / 25 aprilie

Vestfrost redefineşte conceptul de cramă profesională la tine acasă

Este normal ca în 2024 să ai în casă un frigider pentru vinuri. Poate că un astfel de obiect, nu este pentru oricine. Evident că nu este pentru cineva care nu bea vin... dar dacă obişnuieşti să deguşti şi apoi să bei vin, este deja aproape normal să ai şi un astfel de frigider.

Există zeci de astfel de produse, de la diverşi producători de electrocasnice, ba chiar şi de la unii producători de vin care ţin să vândă frigidere de vin sub brandul propriu. Noi vrem să vorbim în acest articol de unul pe care îl considerăm, probabil, cel mai bun dintre cele perezente pe piaţa românească. Este vorba despre frigiderele de vin Vestfrost.

Frigiderele de vin Vesfrost

Vestfrost redefineşte conceptul de cramă profesională la tine acasă

Cu o experinţă de 25 de ani în domeniu, producătorul danez Vestfrost intră pe piaţa de electrocanisce din România, cu o gamă de frigidere de vin de ultimă generaţie.

"Suntem mândri să prezentăm gama noastră de frigidere premium de vin, rezultat al experienţei noastre îndelungate în industria electrocasnicelor. Ne-am dedicat să oferim soluţii tehnologice de înaltă calitate, menite să satisfacă nevoile pasionaţilor de vinuri din întreaga lume," a declarat George Vintilescu, reprezentant Vestfrost

Această gamă de frigidere de lux se adresează în mod special pasionaţilor de vin. Orice consumator care doreşte să se bucure de prospeţimea, dar şi de aroma vinului, stie că acesta trebuie păstrat la o temperatură optimă.

"La Vestfrost, ne-am propus să aducem rafinament şi funcţionalitate în fiecare casă sau spaţiu dedicat vinului. Frigiderele de vinuri Vestfrost sunt disponibile într-o varietate de modele de la o singură zonă de temperatură pentru vinuri, până la mai multe zone, ce pot varia între +5 °C şi +22 °C, perfect pentru stocarea vinurilor roşii, albe, rose sau vinurilor spumante, dar şi şampaniei, în acelaşi timp şi loc. " a adăugat George Vintilescu, reprezentant Vestfrost

Pasionaţii de vinuri ştiu că vinurile roşii şi cele albe îşi eliberează aroma completă şi gustul la temperatura potrivită, ce poate varia între 18°C-19°C, respectiv 12°C-13°C. Frigiderele de vinuri Vestfrost au fost produse pentru cunoscătorii de vinuri, de aceea îţi permit să configurezi mai multe zone de temperatură.

Tehnologie revoluţionară pentru iubitorii de vin

Vestfrost redefineşte conceptul de cramă profesională la tine acasă

Frigiderele de vinuri reprezintă un accesoriu esenţial pentru prezentarea şi servirea vinurilor într-un mod elegant şi stilat, iar gama diversificată oferită de Vestfrost asigură alegerea potrivită pentru fiecare utilizator.

Rafturile din frigiderele Vestfrost sunt realizate din lemn brut de stejar sau fag care nu a fost tratat chimic. Aceasta înseamnă că nicio substanţă din lemnul impregnat nu poate patrunde în vin şi nu-i poate strica gustul. De semenea, o altă tehnologie revoluţionară cu care este dotată gama de frigidere este filtrul de absorbţie a mirosurilor care leagă astfel de substanţe din aer în carbon, lăsând aerul din frigider perfect curat. În plus, uşa reversibilă te ajută să poziţionezi frigiderul în orice zonă, fără restricţii.

Descoperă şi: De ce nu e bine să pui magneţi pe frigider

Pe lângă faptul că funcţionează silenţios, frigiderele au un design unic care se încadrează uşor în orice spaţiu, având o imagine de ansamblu asupra vinurilor din interior.

Iniţial concepute pentru restaurante gourmet, crame de vinuri şi colecţionari cu standarde înalte în ceea ce priveşte condiţiile de păstrare a vinului, frigiderele de vinuri Vestfrost s-au adaptat cerinţelor pasionaţilor de vinuri. Astfel, în ultimii ani, interesul pentru condiţiile corecte de păstrare şi servire a vinului au crescut semnificativ.

Frigiderele de vinuri Vestfrost pot fi achiziţionate online de pe platformele vestfrosthome.ro, unde utilizatorii pot alege dimensiunea şi dotările potrivite nevoilor lor, pentru o stocare perfectă.

"Suntem convinşi că frigiderele de vinuri Vestfrost vor aduce un plus de eleganţă şi funcţionalitate oricărui spaţiu dedicat vinului, fie că este vorba de o cină în familie, un eveniment formal la birou sau o întâlnire într-o sală de conferinţe. Ne bucurăm să oferim produse care să îmbine designul sofisticat cu performanţele tehnologice de vârf," a concluzionat George Vintilescu, reprezentant Vestfrost.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb