VICTOR PONTA: "«Haosul Fiscal Bugetar» bate la uşă, iar noi ne uităm la războiul «Dragnea - Kovesi»"

G.F.
Politică / 27 noiembrie 2017

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul premier al României, Victor Ponta, a precizat că "haosul" creat de modificările aduse Codului fiscal se va resimţi de la 1 ianuarie 2018.

Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facbook: "Degeaba a reuşit Eugen Teodorovici să schimbe ceva foarte bun în Legea de aprobare a Ordonanţei cand s-a discutat la Senat pentru a se aplica aceste schimbari trebuie ca legea să fie votată în forma nouă şi la Camera Deputaţilor şi să fie promulgată de Preşedinte ( plus publicata în Monitorul Oficial)/ altfel rămâne în vigoare Ordonanţa. Colegii de la USR probabil că au intenţii bune dar metoda propusă este o prostie / cu cât depui mai multe amendamente şi prelungeşti discuţia la Cameră cu atât mai mult Ordonanţa rămâne în vigoare şi produce efecte de la 1 Ianuarie/ aţi inţeles? Deputaţii din Grupul #ProRomânia vom cere dimpotrivă - să fie cât mai repede discutata şi votata Legea de aprobare a Ordonanţei în forma care elimină obligativitatea TVA Split ( poate să ramană opţional că oricum aşa este de la 1 Octombrie şi nu s-a înscris nimeni! Oricum Haosul Fiscal Bugetar bate la uşă - de la 1 Ianuarie Dumnezeu cu mila! Iar noi ne uitam la războiul Dragnea - Kovesi".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Constat, cu mahnire, ca, looserul ponta, ca de-altfel multi altii, este impotriva masurilor de reducere a evaziunii pe TVA si nu numai. Dupa Eurostat, in 2014 (cu scolita Petrescu la MF, cea umilita de Basescu cu MTO-ul) si 2015( Valcov si Teodorovici la MF ), Romania a fost tara cu cea mai mare evaziune pe TVA din UE: 37,7% in 2014 si 37,2% in 2015. Daca se reducea, cu macar 50%, aceasta evaziune probabil ca nu am fi avut deficit bugetar in acei ani. Dupa parerea mea, oricine ar guverna tara, e necesar sa adopte masuri drastice pentru diminuarea evaziunii fiscale in toate domeniile: TVA, contributii, impozit pe profit etc.,altfel, cu un buget mic, tara va balti, in continuare, in subdezvoltare. Romanii vor emigra si tara va fi umpluta cu ...budisti si mulsumani. E necesar ca TVA split si impozitul pe cifra de afaceri la firmele cu afaceri < 1 milion euro sa nu fie optionale.De-asemenea, si trecerea contrbutiilor la angajat mi se pare o idee buna De fapt, parintele acestei idei este G. Biris, fost secretar de stat la MF in 2016, ejectat de insipidul Ciolos in urma acestei initiative. Si s-a mai pierdut un an! De ce atata rezistenta, si atata manipulare, e usor de ghicit. Ce-i drept, si guvernul, la comunicare si explicare, e cel putin... corigent.

    bre nea victor uneori ai dreptate DAR nu o sa te uit cand iti tremura izmenele cand vorbeai cu CIA-istul de coldea.Pai daca nu aveai bubue in cap eu in locul tau il strangeam de gat. Ca acolo ca prim ministru ai fost trimis de poporul roman si ai tacut ca un c...t in iarba,trebuia sa te bati cu el pe bune pentru constructia de AUTOSTRAZI .Eu daca eram in locul tau muream cu el de gat indiferent de consecinte.Acest idivid a facut neamului romanesc mai mult rau decat Pacepa si mai sunt multi in SRI si DIE care ar trebui facuti sapun.Daca aceste servicii isi slujeau neamul si tara nu eram in MARASMUL economic in care suntem si nu mai stim pe unde sa scoatem camasa .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb