VIDEOCONFERINŢA BURSA: VACCINAREA / BEATRICE MAHLER, MANAGERUL INSTITUTULUI MARIUS NASTA: "Ivermectina este avizată la noi doar pentru studii clinice"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 3 februarie 2021

Beatrice Mahler

Beatrice Mahler

Vaccinurile aprobate acum sunt produse şi destinate în mod deosebit pentru combaterea virusului SARS Cov 2, potrivit S.L.Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Aceasta subliniază că, dacă vorbim de terapii dedicate, singura aprobată până în prezent este terapia cu anticorpi. Celelalte terapii avizate sunt cele utilizate în alte patologii şi se evaluează, în acest moment, eficienţa lor în terapia SARS Cov 2: "Dacă suntem în Româ­nia, ne rapotăm la ceea ce înseamnă autorizări necesare în România şi, acum, pentru ivermectină nu avem avizul decât pentru utilizarea de studii clinice. Acest lucru înseamnă că pacientul care primeşte acest medicament este informat înainte că medicamentul respectiv are această limitare şi îşi asumă o colaborare extrem de riguroasă cu medicul care i-l administrează, nu doar pe perioada administrării lui, dar şi ulterior, pentru raportarea extrem de riguroasă a eventualelor efecte adverse".

În acest context, vaccinul este singura metodă de terapie profilactică pe care o avem în acest moment la dispoziţie împotriva infectării cu SARS Cov2, subliniază specialistul, apreciind că tot mai multe persoane inteleg importanţa tratamentului ţintit. Fiecare vaccin dezvoltat şi aprobat de o instituţie abilitată are avantaje şi aduce protecţie pentru cei care îl administrează, a mai precizat domnia sa, adăugând că este important ca specialiştii să se uite la studiile făcute pentru fiecare vaccin în parte şi să fie atenţi când îl recomandă.

În prezent, există discuţii în ţările unde a fost aprobat al treilea vaccin legate de vârsta populaţiei, a evidenţiat Beatrice Mahler, adăugând că încă nu sunt suficiente date ştiinţifice care să arate efectele pe care vaccinul produs de Astra Zeneca le are asupra vârstincilor, dar sigur că este recomandat şi la aceştia.

Sursa citată a mai spus: "Cu siguranţă că vom avea situaţii în care o personă vaccinată să se infecteze cu SARS Cov 2. Încă nu avem foarte bine separate lucrurile, dar noi va trebui să ştim să răspundem întrebărilor de genul «M-am infectat cu noul coronavirus, dar m-am şi vaccinat..de ce?»".

În opinia specialistului, este extrem de necesar să nu uităm că menţinerea controlului asupra gradului de extindere a pandemiei este foarte importantă şi este o latură care va creşte eficienţa administrării vaccinului la populaţie.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Deci nu putem trata un om cu acest medicament, pentru că nu suntem acoperiți in hârtii.

    1. Gresit. Hartiile trebuie sa ajute la eliminarea unor tratamente care si-au dovedit valabilitatea in realitatea din unele spitale. Vezi si cazul cu hidroxiclorochina.

      Ba ea tocmai iti spune ca se poate si in ce conditii.

      Ca si la vaccin. Optional, la cerere. 

      Acum, ca tu esti Gica contra, pentru care optezi?

      Daca pentru niciunul, de ce te mai bagi in seama? Te vrei a fi un "influencer"?! 

    ...

    tanti vorbareata, poate propui sa ii retraga descoperitorului premiul Nobel pentru medicina, pentru ca, stiu toti prostii, invermectina nu e buna de nimic. Unde ii gasiti pe "managerii"astia ?

    1. Daca vrei sa sti, premiul Nobel s-a acordat si pentru descoperirea nitroglicerinei si in consecinta a dinamitei!

      Si pentru penicilina si multe altele!

      Le vrei cumva sa fie incluse si la tratamentul bataturilor, a galcilor si a postarilor aiurea? 

    Deci, toti care folosesc ivermectina in tratamentul uman, pe mapamond, sunt iresponsabili si o fac in afara unor studii clinice riguroase. Dar stai, vine Mahle B " mama si medic care se vaccineaza" si spune ca in Romanica, fara studii riguroase, vreo 6 luni, nu putem incadra acest medicament in protocol..

    Sunt tari "expertii specialisti" romani. Maine poimaine, americanii vor face sluj la alte M B si altii, spre spre fi luminati....Pierim cu astia... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb