"Viitorul începe acum": Kaufland investeşte 7,5 milioane lei în şcolile din România

A.F.
Companii / 3 octombrie 2023

"Viitorul începe acum": Kaufland investeşte 7,5 milioane lei în şcolile din România

Kaufland România lansează campania "Viitorul începe acum", o iniţiativă prin care sprijină modernizarea şi tehnologizarea şcolilor din România. Proiectul este structurat sub forma unui concurs, în cadrul căruia şcolile din ţară pot câştiga premii în valoare totală de 7,5 milioane lei, în schimbul punctelor colectate, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, campania a debutat cu posibilitate de înscriere a instituţiilor de învăţământ în cadrul proiectului. După înscrierea pe site-ul www.viitorulincepeacum.ro, şcolile vor putea acumula punctele necesare câştigării premiilor, în baza bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland.

În perioada 4 octombrie - 28 noiembrie 2023, fiecare bon fiscal în valoare de minimum 50 de lei reprezintă un punct, pe care clienţii îl pot direcţiona către şcolile pe care le susţin. În plus, pentru fiecare articol achiziţionat, dintre cele marcate la raft cu simbolul campaniei, bonul va acumula puncte bonus. Clienţii trimit bonurile către şcoli, pe care acestea le vor înregistra pe platforma pusă la dispoziţie de Kaufland. Astfel, instituţiile colectează puncte, pe care le pot schimba ulterior în materiale şi echipamente didactice, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator sau articole sportive.

"La Kaufland, credem că o societate are nevoie de educaţie, pentru a performa pe termen lung. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea învăţământului din România şi să oferim şcolilor din mediul rural şi urban oportunităţi pentru a-şi îmbunătăţi dotările şi resursele didactice. Campania "Viitorul începe acum" este un proiect ambiţios, care va aduce beneficii importante pentru elevii şi profesorii din România", a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România.

Şcolile din toată ţara sunt invitate să se înscrie pe www.viitorulincepeacum.ro, unde sunt disponibile şi detalii suplimentare despre proiect.

Prin campania "Viitorul începe acum", Kaufland România îşi reiterează angajamentul de a investi în educaţie şi de a contribui activ la formarea generaţiilor viitoare, într-un cadru modernizat şi adaptat la noile tehnologii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb