VINURI SPUMANTE "Angelli" - o "cramă" fără podgorie
Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 1 octombrie 2010
Cunoscuta companie "Angelli", care comercializează vin spumant, nu are, în spatele ei, aşa cum mulţi ar crede, o podgorie din care face "şampania", deşi este producătorul acestei băuturi. Societatea cumpără vin, în mare parte de la producători români, pe care, ulterior, îl fermentează şi îl transformă în spumant, în fabrica proprie. "Angelli" utilizează echipamente de ultimă generaţie, iar vinul spumant este atent controlat din momentul în care intră în firmă ca materie primă, până când iese din depozit ca vin spumant îmbuteliat.
Produsul vedetă este spumantul "Angelli Cuvee Imperial", prezent pe piaţa noastră de 15 ani.
Înfiinţată în anul 1994, societatea "Angelli Spumante & Aperitive" devine parte integrantă a concernului german "Henkell & Co", în anul 2003.
Sediul societăţii se întinde pe o suprafaţă de 25.000 mp, din care 10.000 mp construiţi. În acelaşi timp cu extinderea distribuţiei naţionale, "Angelli" a cunoscut o dezvoltare exponenţială a exporturilor. Astfel, în anul 2009, peste 10% din volumul de vânzări a fost destinat altor ţări. Principalele produse comercializate în afara României sunt aperitivele pe bază de vin, vermuturile şi cocktail-urile de fructe, iar ţările în care acestea se regăsesc sunt Spania, Italia, Ungaria, Grecia, Belgia, Letonia, Danemarca, Israel şi Finlanda.
Şampania - nelipsită la ceas aniversar
Paharul exprimă mesajul vinului
ZAREA - singurul producător autohton care utilizează toate tehnologiile de obţinere
Vinul spumant poate conţine de la mai puţin de 3 până la peste 50 de grame de zahăr pe litru
1. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 30.01.2011, 21:46)
o firma care nusi respecta angajatii si ii mai plateste si prost pe deasupra
2. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 30.01.2011, 21:50)
da corect bani putini si multa munca asa se fac banii in ziua de azi pe spatele prostilor
ffffffffff.frumos sa va fie rusine