VIOLETA ALEXANDRU: "Rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică"

S.B.
Politică / 26 martie 2021

"Rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică"

Peşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexanru, afirmă, vineri, că "rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică". "Tipic PSD", a transmis Violeta Alexandru, care a precizat că "şefii sindicatului din Metrorex au decis ca bucureştenii care îşi văd de treabă astăzi să meargă un pachet de nervi la serviciu şi chiar să întârzie", informează news.ro.

"Rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică. Tipic PSD. Când nu îţi pasă de bucureşteni ci doar de propriile interese, în sistemul public (căci şi Metrorex are aceleaşi apucături) manipulezi angajaţii intrând într-o grevă prin care le dai viaţa peste cap locuitorilor oraşului. Pentru că serviciul pe care îl prestezi este de interes public şi exact de acest lucru se folosesc cei care vor să şantajeze. Ştiu că sunt şi oameni buni în sindicate, mişcarea sindicală ajută orice manager în luarea deciziilor dar s-a ajuns, după cum se vede la Metrorex, ca pentru poftele unui om, pentru interesele lui (mă îndoiesc că această grevă rezolvă şi din problemele angajaţilor simpli) să se sacrifice totul, să fie Capitala României blocată. Sper ca angajaţii să vorbească despre ce li se întâmplă, de fapt. Aceşti oameni trebuie să aibă încredere că România şi Bucureştiul scapă din ghearele clanurilor interlope", a scris, vineri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, "norocul acestor găşti de şefi din toate instituţiile şi regiile publice care şi-au văzut toata viaţa de propriile interese este că bucureştenii sunt oameni civilizaţi".

"În jurul orei 10, prin suplimentarea parcului STB, deja nu mai era aglomeraţie. Greu a fost pentru bucureşteni în intervalul orar la care se pleacă, de regulă, la serviciu, probabil va fi şi în a doua parte a zilei. Vinerea fiind zi scurtă, funcţionarii pleacă oricum pe la ora 13, cei din mediul privat mai târziu. Practic, şefii sindicatului din Metrorex au decis ca bucureştenii care îşi văd de treabă astăzi să meargă un pachet de nervi la serviciu şi chiar să întârzie. Tipic PSD", a mai scris preşedintele PNL Bucureşti.

Circulaţia metroului este blocată, vineri, din cauza unui protest al sindicaliştilor, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Asta spune public ceea ce vor toti penelistii si useristii - altii au luat metroul de persoana fizica iar acum ca sunt ei la ciolan trebuie sa puna mana si pe veniturile de la metrou.

    sluto , vorbesti de sinecuri , de parca nici usturoi n-ati mancat , nici gura nu va miroase !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb