VIRGIL MUSTA: "Sărbătorile de iarnă nu vor mai fi posibile în acest context epidemic"

J.P.
Miscellanea / 26 octombrie 2020

"Sărbătorile de iarnă nu vor mai fi posibile în acest context epidemic"

Virgil Musta, şeful Secţiei de Boli Infecţioase 2 de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, a declarat că îi îndeamnă pe oameni să nu îşi facă planuri pentru sărbătorile de iarnă, pentru că acestea nu vor fi posibile, în contextul pandemiei, transmite B1 TV, conform G4media.

"Situaţia de acum va avea efecte şi de Crăciun. Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi. Pentru că, dacă nu scade simţitor rata de îmbolnăvire va fi foarte grav. Adică, sincer, Sărbătorile de Iarnă, sărbătorile în care teoretic trebuie ca familia să se strângă în jurul pomului de Crăciun, nu vor mai fi posibile în acest context epidemic. Nu de altceva, dar trebuie să ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă. Iar categoriile cu risc ridicat de îmbolnăvire nu pot fi expuse", a spus medicul timişorean.

Virgil Musta a mai spus că personalul medical trece printr-o situaţie extrem de dificilă.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Musta, las-o baltă, ti-ai pierdut total credibilitatea de când am aflat că pe firmă proprie tu si familia ai făcut munți de bani din teste anticovid!

    1. horeca sunt vai de capul lor; nu doar pedepsiti financiar, dar si stigmatizati ca vectori de raspandire a covid

      De ce nu ies in stradă? Mai au bani pusi deoparte au ce? Când ești cu stomacul gol, ieși în stradă.

    ce penibil e dl. Musta. dupa ce a indemnat oamenii sa mearga la alegerile locale, acuma vrea sa taie Craciunul. Mai doctor de 2 lei, Craciunul se face in familie si nu se anuleaza cand vrei tu.

    După ce au furat românilor sărbătorile de Paști, sectanții FIAREI se ocupa acum de sărbătorile de Crăciun sau cumva sa mai aibă cineva vreo speranță.

    Niste fasciști! Își bagă nasul peste tot.

    Mai bine ar desființa bisericile ca să știm o treabă. 

    am ajuns de tot rasul , un asa zis sefulet de sectie , facut peste noapte , specialist , hotaraste soarta unei tari . e o problema grava cu Romania in acest moment !

    1. Musta e un medi bun dar... e sclavul FIAREI medicale, un sectant ca toti ceilalti - Rafila, Cercel, Imbri, etc.. niste obsedati religiosi care ne spun cum se traieste viata dupa noua religie a virusului.

      de unde stii tu cat de bun e ? nu vorba de nici o religie si secta cu indivizii de care spui , sint pur si simplu platiti sa spuna ce spun iar acest mustea ," medic bun " are si afaceri cu testele , care dau erori unul din doua .

      Te inseli amice - e vorba de o secta nenorocita in cel mai bun sens al cuvantului si de o noua religie.. Uita-te cu atentie si te vei freca la ochi cand o sa intelegi.

      Cand te uiti in jur vei vedea ca in toate tarile lumii, mai bogate sau mai sarace se intampla acelasi lucru - agenti CIA cultivati local.. pun in practica lucruri comune, trase la indigo.. Aici nu e vorba de niste corporatii medicale care dau niste bani.. e vorba de ceva mult mai complex si mai mare. Nu te lasa amagit.  

      ce spui tu este adevarat la nivel global , dar indivizii de care vorbim sint niste prostani ( ca de asta au fost alesi sa legitimeze aceasta mizerie , un om inteligent nu se baga in cloaca asta ) care pur si simplu au pus botu ' la bani , multi dealtfel .

    Aceasta secta globalista are doar aparent un caracter medical.. ea reprezinta interese politice de cel mai inalt nivel si au ca obiectiv - controlul populatiei, identitate biometrica, guvern mondial, moneda unica digitala, dictatura medicala, o noua religie si toate celelalte lucruri care sunt mentionate de teoriile conspiratiei (care cica sunt false.. dar roadele lor se vad cu ochiul liber).

    D-le doctor

    Am avut o parere mai buna dar cu fiecare zi dezamagirea creste. Nu stiu de ce religie sunteti dar fiind frate de gandire cu ARAFAT vreti sa intrati in istorie . Ceea ce nu au reusit comunistii vreti voi doi fascisti: stergerea ortodoxiei in tara si inchiderea bisericilor. Le-ati darama voi dar nu puteti! Ce vreti sa instaurati in tara ?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb