Vista, noua versiune WizCount,conţine funcţionalităţi de business intelligence

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 3 mai 2007

- Compania românească Wizrom a lansat WizCount Vista, prima aplicaţie software de contabilitate, gestiune şi management financiar destinată segmentului IMM, care include în versiunea de bază funcţionalităţi avansate de business intelligence: key performance indicators, dashboards, cuburi multidimensionale, etc.

Datorită preţurilor accesibile, WizCount Vista este prima aplicaţie care va permite firmelor mici şi mijlocii optimizarea activităţilor de management a afacerii şi reducerea costurilor operaţionale. WizCount Vista analizează datele şi informaţiile din companie, oferind un instrument pentru o înţelegere mai uşoară a factorilor care afectează compania, cum ar fi vânzările, stocurile, veniturile şi cheltuielile.

WizCount Vista permite realizarea de analize dinamice şi personalizate, prin care companiile pot să ia decizii mai bune şi să prevadă mult mai uşor tendinţele de evoluţie a indicatorilor de performanţă monitorizaţi, oferind astfel utilizatorilor un avantaj competitiv.

"Cu o grafică modernă şi funcţionalităţi avansate de business intelligence, noua versiune WizCount Vista reprezintă un instrument de management deosebit pentru utilizatori şi constituie un pas important în dezvoltarea pieţei româneşti de profil", a declarat Zemy Apfelbaum, Sales Director Wizrom.

"Lansarea WizCount Vista stabileşte standarde noi în domeniul dezvoltării de software destinat companiilor mici şi mijlocii şi reprezintă o oportunitate pentru companiile care doresc să îşi optimizeze activitatea", a declarat Domnul Florian Ivan, ISV Manager Microsoft România.

Noua versiune WizCount este compatibilă atât cu sistemul de operare Windows Vista, cât şi cu versiunile anterioare Windows XP Professional sau Windows 2000/2003 Server. De asemenea, programul este adaptat şi actualizat în permanenţă în conformitate cu legislaţia română.

Wizrom a înregistrat în anul 2006 o valoare totală a contractelor încheiate de 7,5 milioane USD, cu 1,5 milioane USD mai mult decât în anul 2005. Principalele produse ale companiei sunt WizCount şi WizPro, fiecare reprezentând aproximativ 30% din valoarea contractelor încheiate de companie. WizSalary, lider de piaţă în categoria soluţiilor de salarizare, management de personal şi resurse umane, este utilizat pentru calcularea salariilor a aproximativ 13,6% din totalul angajaţilor firmelor private din România şi acoperă aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate de companie.

*

Compania românească Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piaţa românească încă din anul 1992. De la sfârşitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale în Republica Moldova şi Bulgaria, Wizrom are peste 2,400 de clienţi activi şi 20,000 de licenţe instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa ne vizitaţi la www.wizrom.ro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb