Visual Fan îşi extinde portofoliul de produse destinate pieţei energiei verzi, prin lansarea diviziei Allview Industry

G.D.
Companii / 7 iunie 2022

Lucian Peticilă - CEO Visual Fan S.A

Lucian Peticilă - CEO Visual Fan S.A

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ALW şi deţinătoarea brandului Allview, anunţă lansarea diviziei Allview Industry şi comercializarea unor noi kit-uri fotovoltaice destinate de data aceasta uzului industrial, care pot fi achiziţionate şi prin programul PNRR, conform unui comunicat remis redacţiei. Noile kit-uri sunt preconfigurate sau se pot configura în funcţie de necesarul de consum al utilizatorului industrial, compania oferind clienţilor proiecte complete, de la consultanţă până la montaj şi servicii de întreţinere. În plus, în urma serviciilor de consultanţă, Visual Fan poate genera clientului atât oferta tehnică, cât şi cea comercială pentru accesarea fondurilor PNRR.

Porivit sursei citate, noile produse care au intrat, de astăzi, în portofoliul companiei Visual Fan reprezintă kit-uri industriale cuprinse între 200 kW şi 1MW, cu stocare minim de 20% din capacitatea instalată. Invertoarele utilizate sunt marca Growatt, cu variante de putere cuprinse între 50 kW şi 125 kW, în timp ce bateriile sunt de tipul LFP cu putere cuprinsă între 10 kWh şi 25 kWh. Pentru montaj, compania pune la dispoziţia clienţilor propria echipă, iar pentru eficientizare şi oferirea unui timp optim de montaj, în orice judeţ al României, se lucrează şi cu echipe de instalare ale unor companii specializate în domeniu.

"Am ales să diversificăm portofoliul de produse din categoria Solar Energy şi să deschidem o nouă divizie - Allview Industry, pentru a oferi clienţilor soluţii adaptate atât consumului casnic, cât şi celui industrial. Noile proiecte, demarate încă de la finalul anului trecut, precum şi implementarea strategiei Green by Allview, reprezintă începutul unei investiţii pe termen lung pe care compania Visual Fan o alocă, pe de o parte, pentru a proteja mediul înconjurător şi pentru a reduce amprenta de carbon, iar pe de altă parte, pentru a-l transforma într-un loc mai sigur şi sănătos pentru generaţiile viitoare.", a declarat Lucian Peticilă - CEO Visual Fan S.A.

Divizia Allview Industry a fost dezvoltată ca o soluţie de eficienţă energetică adresată sectorului industrial şi comercial (fabrici de producţie, depozite, supermarket-uri, clădiri de birouri, hoteluri, spitale, şcoli). Beneficiile acestor noi kit-uri fotovoltaice pentru sectorul industrial şi comercial sunt: (1) scăderea costurilor energiei electrice, (2) amortizarea capitalului investit în decurs de 4-6 ani, (3) diminuarea riscului întreruperii activităţii, (4) adaptarea sistemului la nevoile clientului care permite reduceri suplimentare şi (5) contribuţia constructivă la o piaţă energetică verde, subliniază sursa citată.

Preţul de comercializare porneşte de la 1,069,97 lei.

Luna trecută, compania Visual Fan a intrat pe piaţa energiei verzi, prin lansarea de panouri solare Allview - cu putere de 455W, randament de 20.9% şi optimizare cu 3 diode, care asigură funcţionarea sistemului chiar şi atunci când o parte din panou este umbrită, dar şi kit-uri personalizabile, al căror montaj se poate planifica online, facilitând astfel achiziţia şi instalarea sistemului pentru clienţi, care au şi posibilitatea de plată în rate, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. kit-urila fotovoltaice care nu pot oferi energie 12/12 Luni si 24/24h indiferent de clima

    se pot numi tzeapa 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb